Evo ja opet da pitam da li neko zna resenje problema. Imam vec tri meseca ovu igru instalirao sam je jedno 10-12 puta sa loader-om 0.2 i 0.3 i uvek mi izbacuje istu gresku da live gaming for windows ne moze da se pokrene i da kao neka druga live gaming aplikacija vec radi ( kao halo2 dedicated server sta god to bilo ) i zato ne moze da pokrene igru !!!!!!!!! Probao sam cak i windows da reinstaliram i nista.... Vidim da niko nije imao problema sa ovim sem nekih par likova na bungie forumu i ni tamo nema resenja...
Molim vas ako bilo ko zna resenje ili ima bilo kakav savet neka kaze!!!! Ili npr. koji xp imate instaliran,koji antivirus ,.....posto stvarno ne znam u cemu je problem i jako me zivcira to !!!!!!!!!!
Bolje ziveti tisucu godina kao milijunas nego tijedan dana kao bijednik...
Stavi obican WinXP with inegrated SP-2. Dacu ti kada dodjes kod mene. Cesto je slucaj da paketi poput BlackEditon, Crystal, Indego...ne valjaju ni za sta...samo cista instalacija i postupno driveri i aplikacije...NOD32 ti tu ne smeta. Stavi ESS, bolji je i nudi veci stepen zastite...
P.S. Bolje bi ti bilo da ucis farmakologiju za petak nesgo sto igrias igrice...
TO RUN: click on START.bat ja sam igrao halo2 sa ovom verzijom, sve je išlo dobro. Startuješ ovaj fajl i imaš uputstvo šta dalje da radiš. Problem se pojavio pred kraj igre kada nije hteo da učita nivo i tada je trebao i process monitor
Nece ni sa tim ... Mada sam vec u prvom postu napisao da sam probao i verziju 0.3 ... Ipak hvala na pokusaju ! Instaliracu obican xp pa cu videti onda ( umesto last xp-a )...
Bolje ziveti tisucu godina kao milijunas nego tijedan dana kao bijednik...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.