Skinuo, instalirao, uspesno zavrsio, i nicim impresioniran spremam se da je obrisem sa racunara, samo da i klinac zavrsi. Sta donosi taj patch? Ja konkterno nisam imao problema da je odigram na maximum i pravo da ti kazem nije bilo nekih bagova, izbacivanja u Win itd...
:: Skinuo, instalirao, uspesno zavrsio, i nicim impresioniran spremam se da je obrisem sa racunara, samo da i klinac zavrsi :: Sta donosi taj patch :: Ja konkterno nisam imao problema da je odigram na maximum i pravo da ti kazem nije bilo nekih bagova, izbacivanja u Win itd.. :: :: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !! ::
Release Notes
otvorio sam temu jutros sa opere mini tako da nisam video sta zapravo donosi novo.mozes pogledati ovde
...sve je to lepo, ali opet nisu ispravili glupe glicheve sa teksturama, i LAN ne radi uvek, a uz to, sad umesto 55 automobila ima samo 57! Sa sifrom collectorsed& je moglo da se odkljuca i dodatnih 5 (tj 60) ali gde su se izgubili ostalih 16 koliko dolazi uz Booster Pack?!? ...sad ni sifre ne rade!!! Staze su tu, i dva automobila Leon i RoadRunner, i to za dzaba...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.