da li neko zna kako da se popnem na onaj famozni drugi sprat sa `javelinom` u rukama da bi izrokap tenkove na mostu...sto bi obican narod reko:i am stuck!
:: :: :: Lako uz slinavk :: Pa levo je neka zgradica i popnes se u njoj na drugi sprat i skines tenkice :: sa tim bacace :: pa zatvorena su vrata u toj zgradi koja vode na krov nekim daskama...ima li drugi put ili resenje za to?
Tacno sa tog mesta gde si uzeo taj ( extra!!! ) bacac okrenes se za 180 stepeni,krenes nazad ka jednom hodniku u kome su vrata sa desne strane , udjes kroz njih i levo bi trebalo da su stepenice kojima se popnes gore i rokas...
P.S. Igra je neverovatna, ja sam i posle mesec dana odusevljen !!!!!!!!!!!!!!!!
Bolje ziveti tisucu godina kao milijunas nego tijedan dana kao bijednik...
:: Tacno sa tog mesta gde si uzeo taj ( extra!!! ) bacac okrenes se za 180 stepeni,krenes nazad ka jednom hodniku u kome su vrata sa desne strane , udjes kroz njih i levo bi trebalo da su stepenice kojima se popnes gore i rokas.. :: :: P.S. Igra je neverovatna, ja sam i posle mesec dana odusevljen !!!!!!!!!!!!!!! :: :: :: :: Bolje ziveti tisucu godina kao milijunas nego tijedan dana kao bijednik.. :: :: e jbg...nema tih stepenica na gore nigde..kad udjem u hodnik(vise predsoblje) iza mene levo je prostorija iz koje sam usao u ovo `dvoriste` stim da su vrata kroz koja sam izprva uopste usao u tu prostoriju kad uzmem javelin zatvorena...desno iz hodnika ulazim u prostoriju u koja ima svoja vrata za izlaz nazad u dvoriste...jos neki predlog??!!(bem ti pirate!)
:: :: :: ne znam kako radi javelin.. valjda trazi da lockuje cilj a ja cilj ne mogu da vidim dok se ne popnem na krov(drugi sprat :: :: :: :: :: :: :: :: Sa mesta sa koga si uzeo Javelin, vratis se unazad, udjes u zgradu i popnes se na sprat. Sa Javelin-om ne gadjas tenkove kao sa rucnim bacacem..... Kad ostvaris zahvat, lansiras. Posle ispaljivanja, raketa leti u vis i zatim `odozgo` udara u tenk. Nista prostije.
ja sam ih roknuo kroz prozor na tom spratu jer je mnogo tesko da ih pohvatas na lociranju kad si na vratima jer za to ti treba malo vremena a oni na sve preko regular tezine rokaju veoma brzo. Postoje dva prozora kad se popnes na stepenice koje su 180 stepeni tj iza tebe u prostoriji kad pokupis taj bacas. Cuje se zvuk kada ih bacac locira... ako ne mozes da ispalis granatu pisace ti teks koji kaze da nemas dovoljno prostora za paljbu....Pozdrav !!!
to je apsolutno nepotrebno...ja sam iih unistio ne penjuci se na zgradu nego lepo sa zemlje...samo se okrenes prema mostu, desno dugme, on ih lock uje i ispali projektil koji ode nebu pod oblake i nadje svoj cilje...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.