Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Max Payne 2
STRANA 1 OD 1
dbozin Max Payne 2 15.12.2007. 18:40 T7004

status: user
broj poruka: 39
Cao svim!
Instairo sam ovu igru i zaglavio sam se na onom nivo kad moras da ubijes onog rusa mislim da se zove VLAD e u cemu je problem kako da ga ubijem on na mene baca dinamit ja se samo vrtim u krug i na kraju me ubije?
Probavo sam trenere ali me izbaci iz igre ?
E sad skinuo sam sa Sveta Kompjutera Cheat i pise pokrenite igru komandom maxpayne2.exe-developerkeys jel se to otvara pomocu START-POKRENI???
Ja sam to kuco na POKRENI i ono mi pise da Windows nemoze da pronade!

Molim vas da mi pomognete jer ovu igru hocu da zavrsim unapred svima hvala!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC Re: Max Payne 2 15.12.2007. 18:52 #36019

broj poruka: 9420

Ako se dobrio secam, to je poslednji nivo. Trebas da pucas u neke stiftove (klinove) koji drze platformu po kojoj trcite.. Ili tako nekako... Znaci moras da pucas u neke klinove i onda ce sve da se srusi... Davno to bese kada sam je igrao, a MP je jedna od....hmmm... 15ak igara koje sam odigrao u zivotu :)

:: Cao svim
:: Instairo sam ovu igru i zaglavio sam se na onom nivo kad moras da ubijes onog rusa mislim da se zove VLAD e u cemu je problem kako da ga ubijem on na mene baca dinamit ja se samo vrtim u krug i na kraju me ubije
:: Probavo sam trenere ali me izbaci iz igre
:: E sad skinuo sam sa Sveta Kompjutera Cheat i pise pokrenite igru komandom maxpayne2.exe-developerkeys jel se to otvara pomocu START-POKRENI??
:: Ja sam to kuco na POKRENI i ono mi pise da Windows nemoze da pronade
::
:: Molim vas da mi pomognete jer ovu igru hocu da zavrsim unapred svima hvala!!
::
psyman dabome 15.12.2007. 19:11 #36022

broj poruka: 1046
pucas u cetiri klina na njegovoj platformi po kojoj se on krece.max je jedna od mojih omiljenih igara,vrh!
dbozin re 15.12.2007. 19:22 #36023

On je visoio na platformi i ja sam ga srusio pa je zatim pao na onu metalnu konstrukciju koja je bila ispod njega i odatle mi baca dinamit ali ga ja nevidim a nemogu da se popnem do njega !!!

ttate maksa bolesnikov 15.12.2007. 19:52 #36025

broj poruka: 366
Pucaš u klinove koji drže onu kupolu iznad njega , kad ih izbiješ kupola pada na rusa ako me sećanje još služi.Davno je to bilo kasna jesen 2003.

dbozin re 15.12.2007. 21:54 #36038

Uspeo!
HVALA

THE END

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs