Iz mog iskustva potrebno je MNOGO !!! Ja sa 6750, 2 giga rama i (doduse ne Bog-zna-kakvom gpu) 1650pro ddr3 mogu da igram samo na medium detail, a i tu secka ako ne stavim vodu na min. i ne iskljucim senke. Tako da po nekoj mojoj slobodnoj proceni treba sigurno bilo koji c2d, 2 g rama i minimum 8800 sa 512 rama da bi uopste islo na high detail. Tako da sam stekao utisak da je ova igra namenjena ispiivanju novih gpu, a ne sirokom trzistu ! Poz
ljudi, ne postoji jos graficka koja moze da izgura tu igru na full-u, ne znam da li ce nv9 moci, ali znam da jos NE postoji...znaci mozete imat QX cpu, nece vredeti, jos nije optimizovana..
:: ljudi, ne postoji jos graficka koja moze da izgura tu igru na full-u, ne znam da li ce nv9 moci, ali znam da jos NE postoji...znaci mozete imat QX cpu, nece vredeti, jos nije optimizovana..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.