Postovani forumasi, Instalirao sam generals i generals zero hour na kompu preko Origina. Kupio sinovac pa mi dao nalog origina. Instaliram sve u pitranju je I5 760 8 gb ddr 3 i amd rx 550 2 gb rama. Sam windows 10 je preopoznao graficku kad sam podigao win. Kada pokrenem generals zero hour ovo mi izbacuje. DirectX Eror Please make sure you have directx 8.1 O-R higher installed. Also verify that your video card meets the minimum requirements. Skinem direkt 9.0c instaliram i net 3.5 medjutim nece . udjem u control panel njega nema tamo instalirano. Da li neko moze da pomogne kako da resim slucaj.
memory leak, pocne da koci nenormalno. Takodje nije lose da se stavi samo na jedno jezgro i da se compatibility promeni na XP na primer. Znam da sam imao raznorazne problema sa svakakvim novim hardwerom. Nije vredno jebavanja.
Ryzen7 2700x 4,2Ghz Asus Tuf Gaming B450 Plus II G. Skill Aegis 2x8gb 3200mhz WD20PURZ 2TB WD1003FZEX 1TB Biostar SSD 480gb Zotac 1080 8gb OCZ MXS-PRO 600W Windows 10 Pro 64-bit
Davno sam bio navučen na ovu igru... Totalno sam zaboravio da postoji. Hvala što si me podsetio! .)
Skinuću je odavde: Command-Conquer-Generals-Zero-Hour-v20211029-Windows-7-11-compatible-GenTool-Font-Fix-Balance-Patch-v1-06-Multiplayer-English-German-DODI-Repack/
Biće zanivljivo videti kako radi (ako uopšte radi) kad se na linux-u `prevede` u Vulkan. Javljam rezultate. :)
(evo i bez linka) :D :: :: Ti je pametno što si podelio torrent link, reagovace dežurni prijavljivač da ti obrišu post. :: ::
Igra radi normalno sa wine-8.0-staging-tkg-amd64 verzijom, a obzirom da ne koristi ni dxvk niti vkd3d, verovatno bi radila i sa bilo kojom drugom verzijom wine-a.
Pre par godina sam instalirao i prešao sve kampanje u ZH na win10 bez VM-a. Zaboravio sam šta je tačno moralo da se uradi ali je bilo da se negde u, čini mi se, Appdata folderu doda ili ispravi txt dokument i jedna ispravka u registrima pa može da radi. Potraži malo po netu.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646986. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.