Nadam se da je ono buva. Zar peti deo da ne pravi sjajni Infinity Ward, već kilavi Treyarch koji je sa CoD3 za konzole uspeo da napravi mućkalicu koja se smučila svima koji su igrali CoD 1 i 2 ???? Mada, pohlepa je čudna stvar... Napravi se sasvim osrednji CoD5 u WW2 fazonu koji će se svima smučiti, ali će se odlično prodati na osnovu `imena i pedigrea`, a sledeće godine se pojavi Infinity Ward-ov `CoD6: Space Warfare` koji bude sjajan, pa tako u krug...
ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers. American Grafitti
...jer ako naprave u pravcu dosasasnjeg pobosljasanja to ce biti izvanredno....da li se radi o drugom svetskom ili o nekoj babi koja je bitna za opstanak civilizacije totalno nebitno...samo da je IQ protovnika a i fleksibilnost igre sa doticnim pracenjem grafike i directx10...ja sam siguran da znaju sta rade i da nas nece razocarati...pa uvek je do sada bilo pomaka...bar za tu vrstu shooter-a jer far cry i crysis imaju po meni totalno drugaviji engine...sto mi se isto jako dopada....kada izadje i kada budemo probali siguran sam da cete ako ne skroz onda bar velikim delompromeniti misljenje .... Pozdrav !!!
:: Pa sad ako se potrude i naprave cod5 na nivou cod4 koji je neuporedivo bolji od prva dva dela nece biti lose.....Nemam pojma...
Ta firma Treyarch se baš potrudila oko CoD3... Inače to ti je skoro isto kap kad bi se u Kragujevačkoj zastavi `potrudili` da naprave Mercedesa umesto Deimler-Benz-a. Ličiće, ali kvalitet je mnogo lošiji. Tako će Treyarch da napravi CoD5, ličiće na to, ali ni približno dobro kao što bi to uradio Infinity Ward...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.