Naš Ebb Software je radio igru. Razvoj dosta dugo trajao. Sećam se da sam gledao trejler još tamo 2015 recimo. Ko je pratio par godina unazad zna za igru odavno. Izašlo pre neki dan zvanično, konačno. :) Inače meni najviše stilski vuče na opus H.R. Giger-a. To prosto curi iz enterijera, a pošto sam ljubitelj istog nema sumnje da će mi prijati. :) Instalirana mi je već dva dana ali nažalost nisam stigao da je cepnem još uvek.
Grafika, tj art style je super (iako je malo `pozajmljen`).
Ono sto nije kul su losi puzzle-ovi, sam gunplay, manjak bilo kakve price i jednostavno, i ovo je subjektivno, ali igra je dosadna. Grafika, sama po sebi, je prilicno zastarela. Takodje, mogli su da stave autosave markere, i da same autosave pozicije budu malo logicnije.
Svaka cast timu sto je napravio igru, ali ne moze da art style nosi celu kampanju.
39.99 eura je malo previse za ovo. Ne kazem da umem da napravim bolju igru, ali kao potrosac ni ne moram. A ne mogu ni da kazem da je igra dobra samo zato sto su je osoba iz Srbije napravile. Ko voli horore moze da nadje bolje alternative za manje para.
Kupiti je na dobrom snizenju, ako dodaju neke quality of life improvements i srede kontrole sto da ne.
Ono u sta sam siguran je da ce momci i devojke iz tima dobiti dobar feedback i da ce njihov sledeci projekat biti mnogo bolji i imati malo vise `mesa na kostima`.
Da moram da ocenjujem, rekao bih 4/10, 5/10 plafon.
Lose u smislu teske iz pogresnih razloga, po meni makar. Logika iza zagonetki nije bas najsjajnija, plus si prepusten sebi da random pritiskas stvari dok nesto ne proradi, samo sto ne znas zasto si tu i sta treba da radis sledece (metafora za zivot, izgleda). Recimo kao Myst sa manje logike i bez price i traljavo odradjenim kontrolama.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647037. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.