Za koje ovo platforme izlazi? Ja sam od konzola imao samo Segu, skoro sam je nabavio opet, pa ce da se igra samo retro i ova nikad odigrana igra medju ostalim, kada bude stigao adapter za mufte igranje svih igara :D
“La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”.
Prvi deo je izasao za vecinu konzola iz tog perioda, kasnije je dosao i na PC. Ja sam je presao i na Amigi i kasnije na PC.
Za drugi deo: Developer: Paul Cuisset Publisher: Microïds Series: Flashback Genre: Platform game Platforms: Xbox One, PlayStation 4, Microsoft Windows
Ako vec hoces da igras retro igre, onda nemoj da izostavis Another world. To je preteca Flasback-a i meni jedna od najboljih, ako ne i najbolja igra svih vremena.
@VMARC Trazi na internetu A500 mini. U novom broju Sveta kompjutera je opisana konzola ali trenutno ne moze na njihovom sajtu da se procita tekst. @imarkovic Pre 10ak godina je izasao rimejk prve igre iz Flashback serijala. @VMARC, imarkovic Procitajte na sajtu Sveta kompjutera recenziju platformske igrice Huntdown ili pogledajte trailer na youtube-u. Probajte demo FPS retro igrice Selaco. U toku ove godine ce izaci igra Somerville koja podseca na Flashback.
Marvel83` - Synthetic Nights Miami Nights 1984 - Ocean Drive Dve synthwave/retrowave pesme da vas vrate par decenija :)
“La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”.
:: @VMAR :: Trazi na internetu A500 mini. U novom broju Sveta kompjutera je opisana konzola ali trenutno ne moze na njihovom sajtu da se procita tekst :: @imarkovi :: Pre 10ak godina je izasao rimejk prve igre iz Flashback serijala :: @VMARC, imarkovi :: Procitajte na sajtu Sveta kompjutera recenziju platformske igrice Huntdown ili pogledajte trailer na youtube-u :: Probajte demo FPS retro igrice Selaco :: U toku ove godine ce izaci igra Somerville koja podseca na Flashback :: :: Marvel83` - Synthetic Night :: Miami Nights 1984 - Ocean Drive :: Dve synthwave/retrowave pesme da vas vrate par decenija : :: ::
@imarkovic Marvel83` - Golden Dawn Quixotic - Palms (Official Music Video) French 79 - Hometown Sung - Thunder Love Worakls - Elea Worakls - Salzburg FM Attack - S-L-E-E-Pless Nights Joachim Pastor - Reykjavik F.O.O.L - Highway Else - Paris BICEP - GLUE (Original Mix) LIVE
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647037. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.