Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Gde mogu da KUPIM!!
STRANA 1 OD 1
andrejnp Gde mogu da KUPIM!! 03.12.2007. 16:13 T6807

status: user
broj poruka: 486

Potrebam mi je Public Call of Duty 4 Server... Gde mogu da kupim ne da pravim vec da kupim creiran server!!!!!!!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ognjeni ... 03.12.2007. 19:12 #34662

broj poruka: 4518

??? Kako mislis da kupis server ?? Treba ti originalna igra sa originalnim cd-key da bi igrao na netu preko servera i to je to
banep RE 03.12.2007. 19:33 #34665

broj poruka: 537
koliko sam ja do sada skontao decko drzi igraonicu i verovatno mu treba za neke slicne potrebe. Ja mogu da ti dam samo jedan savet: Pitaj Googl-a. Ja to uvek radim kad mi nesto treba.

Oglasnik 03.12.2007. 19:48 #34667

broj poruka: 726

::Potrebam mi je Public Call of Duty 4 Server... Gde mogu da kupim ne da pravim vec da kupim creiran server!!!!!!

Mislim da je jos uvijek rano govoriti o public serveru.Igra je relativno nova i vjerovatno ne postoje domaci provajderi.Uskoro ce se,kad prodje single player euforija,povecati interesovanje za public servere,pa ce se,pretpostavljam,pojaviti i domaci provajderi s ponudama.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
`Public server` se naplacuje slicno internet uslugama - usluga setup-a se placa samo jednom,dok si obavezan da izdvajas mjesecni iznos,u zavisnosti od broja slotova ( npr. 1 slot - 5 eur).
bocacu za oglasnika 03.12.2007. 20:40 #34671

broj poruka: 252
reci mi molim te postoji li mogucnost da sa jos moja 2 ortaka napravimo lan pomocu hamachia i igramo duty4 kao mreza preko interneta
hvala ti unapred,stvarno se ne razumem u net mogucnosti

Ognjeni Re: 03.12.2007. 21:12 #34677

broj poruka: 4518

::
:: ::Potrebam mi je Public Call of Duty 4 Server... Gde mogu da kupim ne da pravim vec da kupim creiran server!!!!!!
:: Mislim da je jos uvijek rano govoriti o public serveru.Igra je relativno nova i vjerovatno ne postoje domaci provajderi.Uskoro ce se,kad prodje single player euforija,povecati interesovanje za public servere,pa ce se,pretpostavljam,pojaviti i domaci provajderi s ponudama
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: `Public server` se naplacuje slicno internet uslugama - usluga setup-a se placa samo jednom,dok si obavezan da izdvajas mjesecni iznos,u zavisnosti od broja slotova ( npr. 1 slot - 5 eur)

nisam to znao, ne igram nista preko neta..moja greska....

ajd uzdravlje :)
Oglasnik 03.12.2007. 21:57 #34687

broj poruka: 726

@bocacu

Nijesam igrao CoD 4,ali evo tips:

- Kreiraj hamachi server (dodijelis mu ime i lozinku,npr. Network name - Bocacu,network password - 123456)

- Tvoji drugovi (koristeci hamachi) pristupe `Bocacu` mrezi preko opcije `Join existing network` (ukucaju naziv mreze i password)

- Startuj igru - pronadji Multiplayer opciju - pronadji tip servera (LAN/local) - `create server` ili sl.

- Tvoji drugovi prilikom pristupanja Multiplayer opciji traze Join local server ili LAN server

Dakle,sve je isto kao i u slucaju klasicnog LAN igranja,samo sto je posrednik hamachi,tj. internet.

Ako budes imao problema (npr. class c error),postuj ili posalji na mail,pa cu pokusati da ti pomognem.

@Ognjeni

Razocarao si me,mislio sam da si ozbiljan igrac
bocacu hvala 04.12.2007. 01:14 #34754

broj poruka: 252

HVALA OGLASNIK!!!
andrejnp http://www.gameservers.com/ 04.12.2007. 15:18 #34834

broj poruka: 486

Nasao sam preko ovog ali ne dozvoljava Visa Virtuon karticu trazi mi neku drugu ili pay-pal a pay pal nedozovlajva nasoj zamlji da se napravia ccount!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs