koliko sam ja do sada skontao decko drzi igraonicu i verovatno mu treba za neke slicne potrebe. Ja mogu da ti dam samo jedan savet: Pitaj Googl-a. Ja to uvek radim kad mi nesto treba.
::Potrebam mi je Public Call of Duty 4 Server... Gde mogu da kupim ne da pravim vec da kupim creiran server!!!!!!
Mislim da je jos uvijek rano govoriti o public serveru.Igra je relativno nova i vjerovatno ne postoje domaci provajderi.Uskoro ce se,kad prodje single player euforija,povecati interesovanje za public servere,pa ce se,pretpostavljam,pojaviti i domaci provajderi s ponudama.
reci mi molim te postoji li mogucnost da sa jos moja 2 ortaka napravimo lan pomocu hamachia i igramo duty4 kao mreza preko interneta hvala ti unapred,stvarno se ne razumem u net mogucnosti
:: :: ::Potrebam mi je Public Call of Duty 4 Server... Gde mogu da kupim ne da pravim vec da kupim creiran server!!!!!! :: :: Mislim da je jos uvijek rano govoriti o public serveru.Igra je relativno nova i vjerovatno ne postoje domaci provajderi.Uskoro ce se,kad prodje single player euforija,povecati interesovanje za public servere,pa ce se,pretpostavljam,pojaviti i domaci provajderi s ponudama :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: `Public server` se naplacuje slicno internet uslugama - usluga setup-a se placa samo jednom,dok si obavezan da izdvajas mjesecni iznos,u zavisnosti od broja slotova ( npr. 1 slot - 5 eur) ::
nisam to znao, ne igram nista preko neta..moja greska....
Nasao sam preko ovog ali ne dozvoljava Visa Virtuon karticu trazi mi neku drugu ili pay-pal a pay pal nedozovlajva nasoj zamlji da se napravia ccount!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.