samo da se smanje refleksije i MSAA, instant 60fps zakljucano :D cak i MSAA x2 mi obara fps ispod 50, ne znam sta su izbrkali sa MSAA nije mi jasno. U Forza MSAA x8 opet imam 80fps average :D
Ryzen7 2700x 4,2Ghz Msi b450m Pro M2 Max Aegis 2x8gb 3200mhz WD10EARS 1TB WD1003FZEX 1TB Biostar SSD 480gb XFX RX 580 GTS 8gb OCZ MXS-PRO 600W Windows 10 Pro 64-bit
Moze li neko poslati lekic na email? Skinuo sam paket od fit girl ali nakon nekog vremena igra samo izbaci na desktop. aleksandrodjuric@hotmail.com Hvala
A inace imao sam isti problem sa prvom verzijom crack-a. Ali bolje skidaj ovo od Cpy-Skidrow, probano je. Ne znam kako ce repack da radi...
:: Moze li neko poslati lekic na email? Skinuo sam paket od fit girl ali nakon nekog vremena igra samo izbaci na desktop. aleksandrodjuric@hotmail.com Hvala
nece da udje u igru izbacuje ovo http://prnt.sc/vorkle reinstalirao drivere nove ,srednje, iste i opet ista poruka pri pokretanju igre zna li neko sta je cvrcnulo i kako da resim ovo?
ista stvar, skino vise verzija i probano na drugim boljim maisnama al kod mene nece da se pokrene uopste...samo cuti nema nista na ekranu, cekao sam i sat vremena i nema nista da se desi pozdrav, CPU:Phenom II X4 955 @3.2 MB:Gigabyte 790 XD4 RAM: 2 X 4GB Mushkin DDR3@1600 HDD: 2x250 RAID 0 + 2X500 RAID 1 + 1TB BACKUP VGA: ATI RADEON HD 5850 1GB CASE: CHAMBRO SPIDER POWER: 750 CORSAIR TRUE POWER :)
@Zdebeli @shortee Ako imate od CpySkidrow, moze biti da je do verzije crc. U jednom trenutku je bila dobra a onda je u paketu pocela da dolazi pogresna. Sibnite mail da vam posaljem pravu ako je do toga(to je tzv v2 crc)
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647037. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.