dobra je Poljska zemlja, mada malo zatucana i ubijaju se od alkohola svakodnevno (podmornice piva im ne izlaze iz glave sa sve nekim cudnim slatkim topinzima i vodka-om umesto vode, ako ubodes mesto koje ima tehnicki ispravnu cesmusu - eureka) istrenirali ih Rusi samo tako (iako ih bas i ne volu mnogo), voce nedozrelo i kiselo, ali lepo izlgeda (valjda od silnih kisurina i manjka sunca), mesiste jedu ugljenisano, mislim da nisu culi za pecenje na zar-u, samo na otvorenom plamenu, dok se ne ugljenise nema ni jela, mada moram priznati poljakinje su im vrh, narocito onaj deo koji se pomesao sa Nemcima/Vikinzima, azurno plava nijansa, taj nivo plaventlia nisam u zivotu video, prosto sednes i uzivas :)
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Potvrđujem samo ovo poslednje, ostalo su gluposti :P Mada zavisi koji deo Poljske, Krakow daleko od navedeno, živelo se tamo jako lepo...
The things you own end up owning you.
:: dobra je Poljska zemlja, mada malo zatucana i ubijaju se od alkohola svakodnevno (podmornice piva im ne izlaze iz glave sa sve nekim cudnim slatkim topinzima i vodka-om umesto vode, ako ubodes mesto koje ima tehnicki ispravnu cesmusu - eureka) istrenirali ih Rusi samo tako (iako ih bas i ne volu mnogo), voce nedozrelo i kiselo, ali lepo izlgeda (valjda od silnih kisurina i manjka sunca), mesiste jedu ugljenisano, mislim da nisu culi za pecenje na zar-u, samo na otvorenom plamenu, dok se ne ugljenise nema ni jela, mada moram priznati poljakinje su im vrh, narocito onaj deo koji se pomesao sa Nemcima/Vikinzima, azurno plava nijansa, taj nivo plaventlia nisam u zivotu video, prosto sednes i uzivas : :: :: `The aim of public education is not to spread enlightement at all. It i :: simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level :: to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.` :: ::
Drago mi je zbog dauma(Milosa), dugo je u tome i zasluzan za svoj uspeh, svaka cast!
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
Problem kod nas je što se ljudi vrednuju tek kad odu iz Srbije, a onda je za većinu kasno da shvate. Ovdje sistem ne postoji, već samo anarhija. Pozitivna osobina da ljudi stalno preispituju svoja znanja i da u skladu sa tim funkcionišu je osobina velikih ljudi. Mali se i onako zadovolje osrednjošću.
Ja na brzinu sve citam na forumu ,bilo mi je nelogicno ,nema ga dugo na forumu ,cudi me da se predsednik nije probio .Inace tebi Dautovicu pozdrav !.
:: Ma ne bre, citao vesti i skontam ko je, i okacio ovde. Hehe na ovom forumu se svi paranojisu ko je ko i da li neko ima dupli profil : :: :: :: nije mi jasno :: :: :: :: :: ::
@Dexter013, ma sta ima da se javlja, zivi svoj zivot :)
:: Ja na brzinu sve citam na forumu ,bilo mi je nelogicno ,nema ga dugo na forumu ,cudi m :: da se predsednik nije probio .Inace tebi Dautovicu pozdrav ! :: :: :: :: Ma ne bre, citao vesti i skontam ko je, i okacio ovde. Hehe na ovom forumu se svi paranojisu ko je ko i da li neko ima dupli profil : :: :: :: :: :: nije mi jasno :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647037. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.