MINIMUM: Requires a 64-bit processor and operating system OS: Windows 10 64-bits Processor: Intel Core i5-2500K@3.3GHz or AMD FX 6300@3.5GHz Memory: 8 GB RAM Graphics: Nvidia GeForce GTX 780 (3 GB) or AMD Radeon R9 290 (4GB) DirectX: Version 12 Storage: 100 GB available space
RECOMMENDED: Requires a 64-bit processor and operating system OS: Windows 10 64-bits Processor: Intel Core i7-4770K@3.5GHz or Ryzen 5 1500X@3.5GHz Memory: 16 GB RAM Graphics: Nvidia GeForce GTX 1060 (6 GB) or AMD Radeon RX 580 (8GB) DirectX: Version 12 Storage: 100 GB available space
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Igraces na dzojstiku, ne na misu i tastaturi? Mislim igra je dosta zahtevna po pitanju nisanjenja, kontroler nije ni blizu misu i tastaturi sto se tice preciznosti i brzine, ne?
Autoaim pomaze, mada iskreno, nikada se nisam navikao na to, koliko god zeleo da igram igre iz kreveta, gamepad mi nikada nije bio idealna solucija. Jedino za twin stick shootere
Auto aim, da, locira metu i drzi nisan na njoj, realno igra radi sama za tebe sve, skroz debilno, ali sve je jasno jer ne mozes vola da ubodes sa tim pecurkama i jednim prstom/palcem...
Zato mi i nije jasno da bi neko igrao fps ili tps gde je 90% igre nisanjenje i pucanje sa dzojpedom.
slazem se da nije, bilo mi je cudno malo kad sam prvi put presao na gamepad za igre u kojima se puca i nisani, al relativno brzo sam se navikao, auto aim uglavnom koristim kad ima slajder koji mi daje da biram nivo pomoci koji dobijam od auto assist , uglavnom testiram pa stavim najmanji moguci da ne kvarim dozivljaj. red dead redemption 2 skoro mi je bas bio vrh na ps4 kontroleru, assassins creed, darksiders, dishonored sve mi je to uzivanje na gamepad. Nisam jos probao neke koje su tipa call of duty, ove su low preassure pa me ne dotice toliko, al kontam da ima zescih manijaka koji bi me izgazili u neki battle royal a da igraju na gamepad. koliko znam horizon ima slow down skill kad nisanis koji mozes da otkljucas tako da kontam da ce to napraviti posao bar malo laksim.
ja sam danas uvatio preorder pa ko voli nek izvoli:
Manje precizno, kompjuter za tebe igra, ne ti. Kao da igras trkacke igre, a auto sam radi sve, levo desno i koci, a ti samo drzi jedno dugme, gas, i gledas...
Pomaze, al da napinje ostale igrace, pogotovo u MP. Eno recimo od onih konzolasa u Warzone ne moz se igra lepo. Aim assist im smanjuje recoil i drzi im nisan blizu protivnika. A oni koji ni to ne umeju da koriste dok nanisane mogu dva puta da nas ubiju. Niti konzolasi vole sa ljudima na PC da igraju(cituju pojedini) niti mi sa PC volimo da igramo sa konzolasima. Treba da stave da moze da se ugasi cross-play i resen problem.
:: Sto da je debilno? Nekome to pomaze da uziva u igri uz mnogo manje frustracije i to je sasvim ok :: :: A i kada su MP igre u pitanju, svi igraci imaju level playing field koji koriste kontroler, tako da mi to nimalo ne smeta.
Pa mozes da ugasis crossplay na PC-ju, ne? Ja igram novi cod mesecima i nisam imao ama bas nikakvih rpoblema sa igracima sa konzola.
Ako se ne varam, jedino xbox igraci ne mogu da ugase crossplay.
PC verzija CoD-a je prebuna cheatera i aimbottera i to je mnogo vezi problem nego sto konzole imaju blag aim assist. Stvarno nije toliko jak. Svakako mozes da prikacis gamepad na komp i da na pc-ju imas isti aim assist na konzolama ali to stvarno uopste nije toliko precizno kao sto izgleda.
@Dexter mislio sam, ako neko tako uziva da igra i ako je nekoj osobi skroz ok, zasto to mora da bude losa stvar? :)
@Alrad - Sve sam blize kupovini PS 5, ako backwards compatibility bude kako treba, mislim da cu da pazarim bez razmisljanja. moja logika je, dok predjem ekskluzive koje sam preskocio, a kojima je cena znatno pala, vec ce na rasprodajama da se pojave i novije igre. Tj, ako sa jednom konzolom mogu da odigram dve generacije ekskluziva, mislim da je to mnogo dobar bang for the buck.
:: Pa mozes da ugasis crossplay na PC-ju, ne? Ja igram novi cod mesecima i nisam imao ama bas nikakvih rpoblema sa igracima sa konzola :: :: Ako se ne varam, jedino xbox igraci ne mogu da ugase crossplay :: :: PC verzija CoD-a je prebuna cheatera i aimbottera i to je mnogo vezi problem nego sto konzole imaju blag aim assist. Stvarno nije toliko jak. Svakako mozes da prikacis gamepad na komp i da na pc-ju imas isti aim assist na konzolama ali to stvarno uopste nije toliko precizno kao sto izgleda ::
Ako mislis da igraci na konzolama imaju toliku prednost, mozes da pocnes da igras sa gamepadom. Ja probao i bas nije zabavno.
Vidim da crossplay ne moze da se ugasi samo na Warzone-u. Iskreno, meni to nije problem jer sam svega 3-4 puta usao u taj mod, ali svakako mogu da razumem zasto je tebi frustrirajuce, ali opet, svakako imas resenje u vidu kacenja gamepad-a. Ono sto je meni mnogo veci problem je gomila cheatera na PC-ju.
I da, PS3 kompatibilnost bi bila pun pogodak, ali sta je tu je, i PS4 samo je mnogo dobar deal. 7 godina igara sa cetvorke, i verovatno jos toliko sa petice. Makar je u mom slucaju takvo stanje. Cena od oko 0 dolara je ok za takav deal.
Krivo mi je i recimo sto PS Now nije dostupan u Srbiji.
Games are streamed from our servers over your internet connection at a maximum resolution of 720p. Audio for streamed games is available in stereo only, surround sound is not supported. Save files for streamed games are stored in PS Now cloud storage.
I što je jeftin PS5 na Berzi, ja ću ovde da kupim, kad je 0 dolara.
Neko ikada igrao counter strajk ili quake 3 arenu na pc-ju sa dzojstikom/kontrolerom? Ne? Zasto? Palo bi tesko silovanje...? Jer je inferiorno u svakom pogledu za bilo kakve brze pucacine. Nije stvar preferencije, nego prednosti.
Ko sta voli to je drugo, ali sta je bolje/preciznije/naprednije to nije stvar ukusa, no odosmo od teme, tema je Horizont Zero Dawn za pc :)
Skida se na USB, raspakuje na cloud Mega i instalira na SSD hard disk memory M.22.
Vrednost registra XXD0080 setuje se na bit eksterne sinhronizacije, potom se startuje dosije hzd1.bexe, na Linuxu preko virtualke na Windows 10 (X). Zatim se još samo ubaci vibracija i zvuk na touch sound mouse preko Insane emulatora (fusnota XI, paragraf 1.16).
Kad ne proradi, baca se u kontejner gde dolazi moj komša Ciga Mali u savršenoj formi. Idealno.
P.S.
Elem, zaboravite sve.
Upravo mi javlja FitGirl da izbacuje repack od 64 GB koji se raspakuje do nove 2021, i staje na 99, 7%.
Dakle, NE 99,9.
Sreda.
Eto, možda sam nešto ispustio, ali ne zamerite, sa njom sam.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.