Pozdrav forumasi, Potrebna mi je pomoc oko pokretanja GTA V Kupio sam acount sa GTA V na epic games. Procesor amd 870 3.9 gh 4-jezgra ddr 3 8 gb Amd radeon 550 2 gb rama Skinem igru preko epica ulogujem se na roket star kako mi sve trazi i kada krene da je pokrene izbaci mi mf.ddl mising. Skinem taj fajl pkopiram ga u system 32 i pokrenem ponovo. Izbaci mi GTA5.exe - Application Eror The application was unable to startcorrectly (0xc000007b). Clik OK to clos application. Sta da radim gledao sam neke klipove na youtubu oko tog resavanja ali nisam uspeo. Unapred hvala.
Preuzeo i instalirao sa Epic Games-a GTA V u momentu kada je bio besplatan. Instalirao na 64-bit Win 10 mašinu i podesio da se vidi na svim Windows nalozima. Klinci, svako sa svog naloga, izvršili aktiviranje i sve je normalno radilo do jednog višečasovnog prekida Internet signala ( neko provajderu pokidao kablove ).
Dok nije bilo net-a, klini ce prebacili na OffLine mod i tako igrali GTA V. Posle toga više nije hteo da uđe u OnLine mod, stalno prijavljuje da ne može da uhvati Internet konekciju, iako Internet normalno funkcioniše.
Od juče neće da radi ni OffLine mod, ponovo traži aktivaciju preko Rockstar Launcher-a.
Svašta sam probao i ne pomaže. Ako neko ima rešenje, neka pomaže! Unapred hvala!
nadjem i koji da skinem gta da radi dugogodisnja verzija koju sam imao se izgleda zeznula, to je bio neki XTAB repack i super je to radilo ali sad se nesto na disku sjebao i sta ces moze pomoc pozdrav CPU:Phenom II X4 955 @3.2 MB:Gigabyte 790 XD4 RAM: 2 X 4GB Mushkin DDR3@1600 HDD: 2x250 RAID 0 + 2X500 RAID 1 + 1TB BACKUP VGA: ATI RADEON HD 5850 1GB CASE: CHAMBRO SPIDER POWER: 750 CORSAIR TRUE POWER :)
:: nadjem i koji da skinem gta da rad :: dugogodisnja verzija koju sam imao se izgleda zeznula, to je bio neki XTAB repack i super je to radilo ali sad se nesto na disku sjebao i sta ce :: moze pomo :: pozdra :: CPU:Phenom II X4 955 @3. :: MB:Gigabyte 790 XD :: RAM: 2 X 4GB Mushkin DDR3@160 :: HDD: 2x250 RAID 0 + 2X500 RAID 1 + 1TB BACKU :: VGA: ATI RADEON HD 5850 1G :: CASE: CHAMBRO SPIDE :: POWER: 750 CORSAIR TRUE POWE :: : :: ::
batali fitgirl, skinuo sam bio age 3 DE instaliralo se 30min jedva doslo do 40%, ako prostor nije problem nadji punu verziju. Imas reloaded verziju osnovnu i ima takodje reloaded 1.41 patch. A ako te ne mrzi da cekes vecno otpakovanje, onda imas i fitgirl 1.52.
pa evo skinuo FIT girl neki 1.50 ...sam torrent je oko 39gb ali otpakovano je 105gb. morao sam da stavim da skida torrent na SSD , posto sam provalio da upis na HDD pravli problem i skida max 5m dok na SSD skida i po 20mb ...e onda mi kaze taj repack ako nemas SSD raspakivacu se sto godina i ja reeko ma ajd da probam nek raaspakuje na HDD, kad ono pise 56 sati :) hahahah...nista turio jos jedan SSD od 240 i na njega raspakuje vec 2.5 sata kaze jos 35 min.. valjda ce da radi , ne znam zasto se moja verzija koju sam imao 5 godina sje*ala. pozdrav, CPU:Phenom II X4 955 @3.2 MB:Gigabyte 790 XD4 RAM: 2 X 4GB Mushkin DDR3@1600 HDD: 2x250 RAID 0 + 2X500 RAID 1 + 1TB BACKUP VGA: ATI RADEON HD 5850 1GB CASE: CHAMBRO SPIDER POWER: 750 CORSAIR TRUE POWER :)
Pa ja ti rekoh brate, dal bio SSD ili HDD opet je to mnogo cekanje, nemam zivci ja da cekam toliko. Te repacks koristim samo ako bas ne mogu da nadjem drugi ili ako nema seedova. :)
Ryzen7 2700x 4,2Ghz Msi b450m Pro M2 Max Aegis 2x8gb 3200mhz WD20PURZ 2TB WD1003FZEX 1TB Biostar SSD 480gb Zotac 1080 8gb OCZ MXS-PRO 600W Windows 10 Pro 64-bit
:: pa evo skinuo FIT girl neki 1.50 ...sam torrent je oko 39gb ali otpakovano je 105gb. morao sam da stavim da skida torrent na SSD , posto sam provalio da upis na HDD pravli problem i skida max 5m dok na SSD skida i po 20mb ...e onda mi kaze taj repack ako nemas SSD raspakivacu se sto godina i ja reeko ma ajd da probam nek raaspakuje na HDD, kad ono pise 56 sati :) hahahah...nista turio jos jedan SSD od 240 i na njega raspakuje vec 2.5 sata kaze jos 35 min. ::
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646986. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.