Konfa iz potpisa, win 10 20H1 poslednji driver,poslednji bios. Fortnite bez pravila, posle nekog vremena kresuje izleti u windows sa porukom The application has crashed and will now close. We apologize...
Kad kresuje i ponovo se restartuje onda odmah kresuje i ne moze ni da se pokrene. Restart kompa, pa verivy u epicu I opet radi neko vreme.
Temperature su OK, opterecenje isto, igrao sam se manjo vise verzija win 10 I driver, sad je poslednja verzija win 10 20h1, poslednji driver 445.87, poslednji bios. Sve na cistu instalaciju. SVe sto pise po forumima sam probao, zakucao mnozioce, smanjio podesavanja na medium, svaku od onih zezalica po forumima sto savetuju probao ali ne vredi. Menjao mesto memoriji, sad stoji tacno kako pise u uputstvu A2/B2, pustao sinteticke testove, sve prolzai, druge igrice sve ok, ali np3 gta V na epcicu samo zablokira, zamrzne se.
Jel ima neko neku ideju preporuku poludece mi klinac, a I ja sa njim
3700x Aorus x570 elite Gigabyte RTX2070 Super 2x16gb HyperX fury Samsung 970 EVO WD Gold 8tb Seasonic 750W Focus Gold
Tipujem na sam Win....Meni su sve igre u Win-u radile kako treba osim COD Warzone koji je radio lepo par minuta i onda me izbaci u Win. Mislio sam da je do igre i svasta probao. Onda sam stavio cistu verziju 1909 umesto updejtovane 1803 na 1909. Odmah je sve savrseno proradilo...
Mozda nekom zatreba Temperatura kartice retko je prelazila 60c, na sintetickim testovima ne dobaci do 70. Vremenom posle crasha fortnite-a je pocela da zabada i ostale igre CoD npr. Onda je polako pocela da baca artefakte crne mrlje pa crne pruge u fortnite-u pa da baca sarene i crne i bele piksele i u windowsu da bi na kraju pocela da baca artefakte u testovimabi i da ne prolazi gpu memtest
Danas odneo grafiku na reklamaciju
3700x Aorus x570 elite Gigabyte RTX2070 Super 2x16gb HyperX fury Samsung 970 EVO WD Gold 8tb Seasonic 750W Focus Gold
:: Mozda nekom zatreb :: Temperatura kartice retko je prelazila 60c, na sintetickim testovima ne :: dobaci do 70. Vremenom posle crasha fortnite-a je pocela da zabada i ostale igr :: CoD npr. Onda je polako pocela da baca artefakte crne mrlje pa crne prug :: u fortnite-u pa da baca sarene i crne i bele piksele i u windows :: da bi na kraju pocela da baca artefakte u testovimabi i da ne prolazi gpu memtes :: :: Danas odneo grafiku na reklamacij :: :: :: 3700 :: Aorus x570 elit :: Gigabyte RTX2070 Supe :: 2x16gb HyperX fur :: Samsung 970 EV :: WD Gold 8t :: Seasonic 750W Focus Gold :: ::
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646986. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.