re3 nemesis je najbolja igra u resident evil serijalu na ps1 sto sam igrao a igrao sam sve tako jaka prica i tako napeta igra sa nemesisom, i dalje ne mogu da zaboravim clock tower, onu fabriku i kraj sa predivnom muzikom
puzle su dosta teze nego u bilo kom resident evily, video sam ovaj remake ne znam kkav ce biti ali znam da ga nije radio capcom i to moze biti veliki problem
re2 je stvarno pravi resident evil ambijent ne ko re 5 6 i 7
jedva cekam da vidim sta ce jill da uradi u ovom delu, ali ako je isto kao na ps1 bice bruka
Ovca ne sme da se brani, vuk se njenim strahom hrani
minigame ne radi kapkom, singleplayer radi kapkom. Verovatno si to negde procitao.
Inace evo ga i minimum sysem req za re3 remake:
MINIMUM: Requires a 64-bit processor and operating system OS: WINDOWS 7, 8.1, 10 (64-BIT Required) Processor: Intel Core i5-4460 or AMD FX-6300 or better Memory: 8 GB RAM Graphics: NVIDIA GeForce GTX 760 or AMD Radeon R7 260x with 2GB Video RAM DirectX: Version 11
zasto bi iko bacao 50e na single play igru? kad cemo sacekati crack i igrati bolje daj roditeljima tih 50e za racune da je multiplayer kao mk pa ajde ali ovako je bacanje para za nas siromasne iz siromasne zemlje
gledam ovaj novi gameplay i apsolutno mi nije poznat teren, re3 nemesis znam napamet ceo jedino mi je poznato kad nadjes bateriju za voz da dolazi nikolaj i ovde se pojavio ali nemesis i table su mi totalno nejasne
Pa ovo je izmenjeno dosta, ne samo grafika je lepsa i to je to, osnova je tu ali lokacije su generalno slicne, a neke su izmenjene dosta, dok su neke skroz nove/dodate. Ipak je ovo remake, ne remaster.
Meni je odmah palo na pamet, pre bilo cega, pre ovog demoa kad su rekli noz se nikada ne trosi, ali ne moze da se koristi kao defence item. Sto je ok, jer sad ima dodz move, ali tu nastaje drugi problem... Otkines nogu zombiju sa 3-4 metka, kad je na zemlji dokrajcis ga nozem, samo izolujes jednog po jednog i cao zdravo, zombiji kao da ne postoje, i kao da ne trosis maltene nista od municije za njih, sto mi se realno ne svidja, igra kao da se prebaci na easy tezinu zbog ovog exploita...
kakav easy mod? 3 metka u glavu i opet ustaje. U nogu 3 metka, padne, taman se opustim da ga koljem kad skoci na mene i mora da me ujede. Plus sad u demu I ima municije, a videcemo u igri. Onaj sef me razocarao, mislio sam da ce dati magnum, kad ono sipak :) jel nasao neko sve one lutkice? Ja nasao samo 7, jeste da nisam posebno samo njih trazio ali sam gledao svaki cosak.
Nakon sto mu otkines 1 nogu, ne seci ga od napred nego idi iza njega, sledja. Ako mu nisi otkinuo nogu i na zemlji je, naravno da ce da te ujede ako ga seces nozem cim krece da ustaje.
Upgrade za pistolj je OP, povecava critical sansu, i drasticno smanjuje focus time. Ne pucaj dok se nisan skroz ne skupi, pa vidi kako pucaju instant glave sa tim dodatkom iz sefa.
Lutkice mozes da nadjes 16 komada, poslednja 4 moras neke stvari da uradis prvo, pa tek onda se pojave, guglaj ako te bas zanima.
Losije od remake-a dvojke i realno kraca od ocekivanog, ali daleko od toga da je losa igra. Od mene iskreno od ljubitelja serijala 7.5/10
Zbog ovih stvari:
*Clocktower - is cut from the game *The Park - is cut from the game *City Hall - is cut from the game *Graveyard - is cut from the game *Some enemies - are all cut from the game *Nemesis second transformation - is cut from the game His third is now his second and kind of weird, he runs like a dog on his arms and legs, not scary or cool, just bizarre looking. *Nemesis grapples up into nowhere like Batman and it looks really strange, gets even more strange when you realize there are no skyscrapers in Raccoon City, seems like he is web-slinging on clouds. *Puzzles are almost nonexistent. I think there were only 3 and were so easy and over in a few seconds that they didnt feel like puzzles *Gore is toned down, arms and legs no longer fall off, they just disappear when you shoot them enough and it looks really weird.
Najvise sam RE3 Nemesis igrao, cak sam ga skoro odigrao na PS1 emulatoru. Ovde mi se samo svidja atmosfera Racoon city-a, koju u RE2 remake-u nismo mogli da osetimo. Bolji je realno RE2 Inace ostalo to sto kazes nigde puzzle-a, police station samo sa Carlos-om itd...
Nisam jos presao, ali mislim da sam pri kraju, malo posle bolnice sa Jill sam...
:: Losije od remake-a dvojke i realno kraca od ocekivanog, ali daleko od toga da je losa igra :: Od mene iskreno od ljubitelja serijala 7.5/1 :: :: Zbog ovih stvari :: :: *Clocktower - is cut from the gam :: *The Park - is cut from the gam :: *City Hall - is cut from the gam :: *Graveyard - is cut from the gam :: *Some enemies - are all cut from the gam :: *Nemesis second transformation - is cut from the game His third is now his second and kind of weird, he runs like a dog on his arms and legs, not scary or cool, just bizarre looking :: *Nemesis grapples up into nowhere like Batman and it looks really strange, gets even more strange when you realize there are no skyscrapers in Raccoon City, seems like he is web-slinging on clouds :: *Puzzles are almost nonexistent. I think there were only 3 and were so easy and over in a few seconds that they didnt feel like puzzle :: *Gore is toned down, arms and legs no longer fall off, they just disappear when you shoot them enough and it looks really weird :: :: Cpu:Ryzen1600x 4ghz+CM v8GTS :: GPU:RTX 2070 Gigabyt :: Ram:16 Gb :: SSD:Crucial 500gb+HDD500g :: MBO:Asus b350 :: Case:MASTERCASE H50 :: PSU:Corsair 850 :: Keyboard: NatecRX2 :: Mouse:Logitech Hyperio :: Screen:ViewSonic 32 :: ::
Najbolje moje gaming iskustvo je od pre 20 godina, resident evil 1 na ps1, a nismo imali memorisku karticu, sto znaci nema save game, nema continue. Kad umres umro si trajno. A sobzirom da je igra kao horor, stvarno si jos dodatno imao razloga da se bojis za sebe i smrti.
Danasnje igre: udjes u sobu - checkpoint uzmes item - checkpoint pojavi se protivnik - checkpoint ubijes ga - checkpoint
Dakle ako u bilo kom trenutku umres igra te vraca par sekundi unazad eventualno minut dva, cemu onda tenzija ili strah od smrti, kad je da kazemo kazna nepostojeca?
A trojku sam odigrao na hard, ako umrem umro sam, sve ponovo. I extra lep osecaj kad sam je naponon zavrsio.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647037. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.