Pozdrav svima .Video sam da se igra pojavila ali posto nisam pratio dovoljno ocu da pitam da li je neko upucen u ovaj sajt i da li to smatrate validnim odnosno pozitivnim iskustvom ?
Ja isto ovih dana gledam da ga kupim jer sam igrao betu i svidelo mi se bas ali nigde nisam video toliko jeftino, tako da mi je sumnjivo...inace koristim cdkeys.com za takve stvari i on je pouzdan.
Samo za ruski region. Sad verovatno moze preko VPN- da se aktivira ali ne znam da li ce te ulove ovi iz Blizzard/Acti. Steam ima rigorozne penale, ako te na`vataju da koristis VPN, banuju nalog. Za sajt plati.ru sam cuo dosta toga pozitivno(nisam nista pazario), ovo je valjda deo tog sajta. ___________________________________ ERIN GO BRAGH
jel ima neko da preporuci maxi roda ili sta vec gde da se pazari ovaj naslov... dajte ko ima pozdrav, CPU:Phenom II X4 955 @3.2 MB:Gigabyte 790 XD4 RAM: 2 X 4GB Mushkin DDR3@1600 HDD: 2x250 RAID 0 + 2X500 RAID 1 + 1TB BACKUP VGA: ATI RADEON HD 5850 1GB CASE: CHAMBRO SPIDER POWER: 750 CORSAIR TRUE POWER :)
gledao sam ceo dan juce...moze da se skine igra oko 113gb je ali nema kreka znaci tuturutu..ima cak i neki sajt gde se odbrojava nesto i ceka se krek i tamo ljudi kukaju jbg.. nista cekamo ta ce pre da dodje krek ili da se zavrsi vanredno sranje. CPU:Phenom II X4 955 @3.2 MB:Gigabyte 790 XD4 RAM: 2 X 4GB Mushkin DDR3@1600 HDD: 2x250 RAID 0 + 2X500 RAID 1 + 1TB BACKUP VGA: ATI RADEON HD 5850 1GB CASE: CHAMBRO SPIDER POWER: 750 CORSAIR TRUE POWER :)
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.