Pazi kad je dodat i Vatikan. Sad može da se igra npr. duo sa Papom (ili protiv njega, kako kome odgovara).
PUBG LITE is happy to announce that the Open Beta service will be officially expanding to even more regions, and this time it is for Russia and several European countries!
Official Launch Date : OCTOBER 10th, 2019
Aland Islands Poland Albania Portugal Andorra Romania Armenia Russia Austria San Marino Belarus Serbia Bosnia and Herzegovina Slovakia Bulgaria Slovenia Croatia Spain Cyprus Sweden Czech Republic Switzerland Denmark Tajikistan Estonia Turkmenistan Finland Ukraine France United Kingdom Georgia Uzbekistan Germany Vatican
Na kompu ga i ne igram vise, tj nisam ga ni igrao mnogo kada sam ga uzeo, prejaka konkurencija i manjak vremena, a na telefonu sa drustvom ponekad, i ta verzija mi zapravo i mnogo vise lezi, celo gamersko drustvo postalo casual-si zbog posla, pa me zanima, da li je ovde makar malo laksa igra?
Pubg je generalno teski shit od igre a ovaj lite da ne spominjem. Probao oba. Lite je konverzija mobilne verzije Pubg tako da je jos veci shit.
Igrajte Ring of elysium, najbolji i najrealniji battle royal od svih. Puskaranje, brzina, daljina, snaga metka ..puske i fajt generalno je dosta tezi i realniji od pubg. Grafika i gameplay bolji 3 x takodje od pubg ( ne pricam o lite verziji koja je katastrofa u svemu ).
Ring je free tako da probajte.
Ryzen 3700x | NZXT Kraken x62 | MSI x470 Gaming Pro Carbon | 32gb G.Skill Trident Z 3200mhz | Palit 1070 gtx Gamerock | Logitech Z-5500 | Creative Blaster ZxR | Samsung 970 evo PLUS 500gb | Samsung 840 pro 256gb | 2 TB WD black | Evga SuperNOVA 850w G2
PUBG je odavno propao, ako ikad planiraju da uloze nesto u njega, mozda se vrati na stare staze slave. Imate dosta novijih igara tog zanra, mada sve u svemu ni jedna nije top-notch...
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.