Nisam primetio probleme, sejvovi rade i nema crashovanja. Po forumima isto. Jedino sto se Beyond pokrece preko dev menija, jednim klikom. Epic games launcher ni ne radi u pozadini. Osim toga na nikakve razlike.
Da li si probao i crashuje ili si samo procitao teme na forumima?
Ni jedan problem do sada, kako gameplay tako i performanse. Probano i na intelu i na amd-u. I na grafama iz oba tabora.
Sada sam malo izguglao, na cs rin vec postoji workaround, ali zahteva editovanje save fajla, verovatno ce da ovih dana izbace fix u vidu programa koji sam sredjuje save tako da ostaju upamceni izbori.
Do kraja cu da pazarim igru, dok mi dodje na red da se prelazi, valjda ce i neki popust da padne. :)
Sada gledam na play station store Quantic Dream Collection - .99 Ove dve plus Detroit.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.