Skinuo ISO, cekao sat i po da raspakuje na HDD, odradio app activate, prekopirao sve iz crack foldera u folder gde treba i igra mrtva. Pokrene se, crn prozor, u donjem desnom uglu krene da vrti i izadje iz aplikacije. Bas mi se igra nenormalno... Kupljeno kod CODEX-a, najnovija verzija. Da li mozda mora na C drajv tj. sistemski da se instalira jer mi to poslednje pada na pamet. Sve drugo zivo probano.
Imam 1809, imam tu poslednju verziju sa partis.si, evo probacu da otmem 100GB na sistemskom SSD-u i videcemo sta ce Bog da da...
EDIT: Opet isto. Obrisao i ISO i igru, idem na rutracker da vidim da li ce njihova verzija da sljaka a ako ne definitivno dizem ruke. 100 GB za igru mu dodje malo mnogo.
Need For Speed : Payback odlicno radi i ima mnogo lepu grafiku pa cu mozda da se zadovoljim njim.
:: Pise da igra zahteva win 10 verziju 1703 i noviju...moguce da tu zeza ili idi na partis.si i skini opet igru mozda tvoja verzija ne valja :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.