Pogledaj na disku u igrici call of duty4 pise readme i pogledaj sta preporucuje za igranje ako ti se ne slaze sa plocom, procesorom i slicno onda je u tome problem.
skinuo sam dva kreka sa ralicitih adresa i nista nije pomoglo. inace ,izbacuje mi poruku da je u pitanju krack i ne ce da se pokrene igra! Ne znam odakle da skinem neki treci krack!
imam isti problem pomazite ljudi molim vas igra mi se igra.
25.11.2007. 19:41
status: user broj poruka: 427
Inace imam 2600+ barton-mobile ,1 gb rama , 7600 GT GAINWARD nemoguce da igra ne moze da se pokrene jer mi i CRYSIS radi na 1024 na low -medium detaljima :(
Ovo je sa benchmark foruma, pomoglo je nekim mojim prijateljima:
`Probaj da u c:/ProgramFiles/Activision/CoD4/miles folderu da onaj fajl koji ima extenziju .asi prebacis u .bak i ovo se desava onda kad prijavi gresku sa iw3sp.exe-om.`
e stvarno ste drugari proradila je igra ,zapamticu vam ovo :) e sad kako ce da mi radi ne znam drugar ima 8600 gt ,ali svi kazu da je ona ista kao 7600 gt samo ima podrsku za dx10 .jos je moja na kloku 600/1600 :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.