Odigrao sam ga pre tri dana. Brutalno izgleda. Tih pola sata je bilo dovoljno da te naloži kao konja i da jedva čekaš 25. januar. Za razliku od RE7, koji je bio fiksiran na 16:9 odnos, RE2 podržava 21:9 Ultrawide. Isti engine je u pitanju ali sada izgleda još bolje. Igra može da proguta oko 12GB vram-a kad se baš sve moguće nasvira ali neke stvari su zaista nepotrebne i slobodno mogu da se ugase. Štaviše, bez nekih stavki tipa filmgrain, motionblur, chromatic aberation, i ostalih smetalica igra izgleda još oštrije i lepše. Ostalo neću da otkrivam da ne bi kvario doživljaj tako da probajte obavezno. Čak i ovakav polusatni demo je nešto posebno... i da, zvuk izuva!!! Btw, tokom decembra sam odigrao i stari dobri RE2 na ePSXe kao uvertiru. I dalje je dobar kao i nekad.
rekao sam ovo je najbolja stvar koja je uradjena re1 remake i re zero sad dva vrh!!
i onako ne umeju da naprave ovu atmosferu re 5 6 smece kakvog nema, ovo je prava stvar ovo je pravi resident evil, samo jos cekamo re nemesis sa ps1 cuo sanm da je to sledece cheers!!!
Ovca ne sme da se brani, vuk se njenim strahom hrani
kad bi stavio 200 % scaling , 12 gb texture i sve ostalo, ne bi ti radilo ni na 12 frejmova na 970 gtx a to su max podesavanja. Kontam tek 1080ti ili jace mogu pokrnenuti u 60 fps sa max settings.
6800k | Dark rock pro 3 | Asus x99-A II | 32gb G.Skill Trident Z 3200mhz | Palit 1070 gtx Gamerock | Logitech Z-5500 | Creative Blaster ZxR | Samsung 840 pro 256gb | 2 TB WD black | Evga SuperNOVA 850w G2 | LG 227-BN IPS
re4 je bila odlicna igra, cudna za re serijal ali odlicna kao sama igra. re5 onako, dosta slabije od re4 + ako igras solo vucaras glupog bota sa sobom... re6 tesko smece, dakle em losa igra em losa re igra. re7 do pola odlicna, od pola pa na dalje genericka obicna fps pucacina.
remake1 odlican remaster re0 odlican remake2 nema teorije da bude los.
Ma jok, ni na 1080Ti neće da radi na tim max podešavanjima na nekom visokom framerate-u ali pošto zauzeće ide preko 12GB siguran sam da je ovo namenjeno za neke buduće karte, čisto da igra izgleda fino i za 5 godina.
:: kad bi stavio 200 % scaling , 12 gb texture i sve ostalo, ne bi ti radilo ni na 12 frejmova na 970 gtx a to su max podesavanja. Kontam tek 1080ti ili jace mogu pokrnenuti u 60 fps sa max settings :: :: :: 6800k | Dark rock pro 3 | Asus x99-A II | 32gb G.Skill Trident Z 3200mhz | Palit 1070 gtx Gamerock | Logitech Z-5500 | Creative Blaster ZxR | Samsung 840 pro 256gb | 2 TB WD black | Evga SuperNOVA 850w G2 | LG 227-BN IPS :: ::
Vi znate kada se igraju takve igre posle 2 godine recimo. Inace jako se isplati uzimati Monitore sa 120Hz za ovakve igre, samo sto vam ne znace nista. Lepo su rekli neki review, 120 fps da ali ne za sve, za multiplayer, COD, Counter Strike Battlefdield i slicne pucacine, ali globalno 3rd person shooter, i veliki broj drugih igra ne znaci nista.
@Daum Na skoro max detaljima, neke stvari se smanje, a igra izgleda vizuelno prelepo, gpu usage mi je na 95% cpu ladi muda, i imam zakucanih 60 fps-a stalno, extremno dobro optimizovana igra/demo.
Garant ce biti jos bolje sa novim drajverima za igru + buduci patchevi.
@Dexter013 hvala druze, znam za crackwatch, tu i pratim :) BTW, ako ne bude izlecena na D+1 (i toga je bilo, jbg :)), razmisljao sam da uzmem ovde http://antidenuvo.com/game.php?game=DH2
Samo mi se cini da im sajt ne radi, pa me zanima ima li neki proveren prodavac na nekom drugom sajtu?
**************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
Meni je ovo rame uz rame sa: witcher3, god of war 4, horisont zero dawn, odusevljen sam. Fenomenalno optimizovana, nije mi sve na max, skoro :) ali zakucano na 60 fps-a...
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.