Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
eh, da mi je shader 3.0...
STRANA 1 OD 1
starina eh, da mi je shader 3.0... 24.11.2007. 12:12 T6656

status: user
broj poruka: 37

Moze li moja graficka ATI AIW X800XT AGP koja podrzava 2.0b pixel shader potjerati igricu koja trazi shader 3.0, makar u slabijoj rezoluciji?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
bbocko ... 24.11.2007. 13:13 #33864

broj poruka: 187
Na zalost ne moze
psyman Eh 24.11.2007. 17:10 #33890

broj poruka: 1046

kolega moj sa posla je skinuo sa neta neki fix za double agent posto je i njegova grafa starija i igra je proradila bez problema.probaj da nadjes na netu preko googla neki fix te vrste.poz
starina OK 24.11.2007. 18:19 #33901

broj poruka: 37
Hvala na odgovorima, probacu naci taj fix.

murakami Re: Eh 25.11.2007. 12:47 #33944

broj poruka: 198

::
:: kolega moj sa posla je skinuo sa neta neki fix za double agent posto je i njegova grafa starija i igra je proradila bez problema.probaj da nadjes na netu preko googla neki fix te vrste.poz

Jooooj aj molim te pitaj kolegu gde je skinuo taj fix ja se ubio trazeci ga i ne modu da ga nadjem !!!!
AJ MOLIM TE !!!

P.S. Moram reci da sam vrlo iznerviran zbog insistiranja na shaderu 3, jer nije ni shader 2 za bacanje ...Dokaz da je to cista bahanalija kuca koje prave igre je CALL OF DUTY 4 koji moze dase igra sa shaderom 2 , koji ima savrsenu grafiku, koji kod mene bez seckanja gura na celeronu 2,4GHz 1gb rama i radeonu 9600pro..... !!!! Uostalom ne razumem zasto jednostavno ne omoguce i ljudima sa shaderom dva da igraju pa neka ti ljudi odluce da li im treba trojka... Meni ne treba ...
murakami Re: Eh 25.11.2007. 12:48 #33945

:: kolega moj sa posla je skinuo sa neta neki fix za double agent posto je i njegova grafa starija i igra je proradila bez problema.probaj da nadjes na netu preko googla neki fix te vrste.poz

Jooooj aj molim te pitaj kolegu gde je skinuo taj fix ja se ubio trazeci ga i ne modu da ga nadjem !!!!
AJ MOLIM TE !!!

P.S. Moram reci da sam vrlo iznerviran zbog insistiranja na shaderu 3, jer nije ni shader 2 za bacanje ...Dokaz da je to cista bahanalija kuca koje prave igre je CALL OF DUTY 4 koji moze dase igra sa shaderom 2 , koji ima savrsenu grafiku, koji kod mene bez seckanja gura na celeronu 2,4GHz 1gb rama i radeonu 9600pro..... !!!! Uostalom ne razumem zasto jednostavno ne omoguce i ljudima sa shaderom dva da igraju pa neka ti ljudi odluce da li im treba trojka... Meni ne treba ...
murakami U cemu je fazon??? 28.11.2007. 16:17 #34217

Sta je fora na ovim forumima ?
Posle dva dana tema je mrtva vec jedan dan , a posle sedam je grob vec zarastao u trnje.....
Los trip!!!

Bolje ziveti tisucu godina kao milijunas nego tijedan dana kao bijednik...

alexi ... 28.11.2007. 19:23 #34239

broj poruka: 677
people have rested their case....

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs