Sve je radilo i na poslednjem nivou igra se samo zamrzne i vrati na desktop. Sad vec na svakom nivou isto. CPY lek NAjnoviji nvidia driver Pomoc Simke Valjevo u srcu!!
Ja sam prosao sve misije i na zadnjoj cim ispalim projektil iz tenka zamrzne.Onda mi svaka misija pocela tako da se zamrzava.sad vise ne mogu da igram Simke Valjevo u srcu!!
:: I kod mene je tako posle odjavne spice,scene igra se zamrzne,ali nije bitno jer dok se igraju misije nema problema :: :: i5 2320 3.0MHz :: Gigabyte GA-Z77M-D3H :: DDR3 8 GB Kingston Xyper 1600 :: Powrecolor R9 270 TuboDuo :: Cooler Master 332 Elite :: Logitech X-230 :: Philips 22` :: LC Power 650W Green Power V2.3 :: ::
Zavrsio igricu normalno,jednimo mi je izbacivalo kada zavrsim misiju i nakon zavrsne scene izbaci na desktop,ali ionako sam je zavrsio pa mi nije znacilo,zamrzavanja i izbacivanje u toku same igre nije bilo.....
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.