Wheelie? Moras da imas vrlo jaku masinu da bi postigao wheelie. Prvo mora da ima pogon na zadnje tockove, drugo mora da ima preko 500 konja, moras da dobro zagrejes gume i ne smes da promasis nijednu brzinu i pritom da savrseno pogodis svaku...
Kako ste instalirali igru ? Meni nece da se instalira onaj najnoviji deamon tools zato sto trazi sifru a samo iz njega moze da se instalira NFS (znaci ne moze neka ranija verzija deamona...) Jel imate resenje? Kako ste vi instalirali?
Bolje ziveti tisucu godina kao milijunas nego tijedan dana kao bijednik...
..wheelie?!? Hm... Pa uradio sam sa, Mazda RX7, Pontiac GTO, Charger R/T itd, itd! Problem je sto kad uradis Wheelie, manji ti je skor, tj treba ti vise vremena da zavrsis drag.
BTW, ...ja sam sa Mazdom RX-7 uspeo Wheelie u 4-toj, tj 1, 2 i 3-ca normalno na sva cetiri tocka, a onda 4-ta whoa!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.