Shadow of the Tomb Raider je prvi iz serijala koji sam presao100%,valda zeleno pa odmara.....:-).AC nisam odigrao ni jednu igru od 3-ke.Odyssey sam trenutno na 70% , nisam igrao bolju igru.
...svaka igra zasluzuje odredjen nivo paznje i kako za koga...ja sam generalno odigrao sve naslove AC i svaki ima nesto svoje, realno AC2 Brotherhood je jedan od boljih. Ali volim fransizu.
A imam i PS i XBOX, igram God of War i RDR, i nisu za isti kos i svaka je za sebe i odlicne su...
Sto kaze jedan moj pozanik svaka postena kuca treba da ima PC, Mac i Konzole... .)
E, izgubi me kod Maca, tu negde... Sve bogate kuce treba da imaju sve to, a sve ostale leba i salame. A sta ima na Macu, mislim ono, pasijans, poker, mica, Haba The Snake... A XBOX se ubi od ekskluziva. Ima ih ko ptica Dodo Dudu.
:: E, izgubi me kod Maca, tu negde... Sve bogate kuce treba da imaju sve to, a sve ostale leba i salame. A sta ima na Macu, mislim ono, pasijans, poker, mica, Haba The Snake... A XBOX se ubi od ekskluziva. Ima ih ko ptica Dodo Dudu :: :: ::
Po meni je odlicna, mada dosta losije optimizovana od Origins ali igriva, gomila misija, i sporedne misije su zabavne, super sto su vratili bitke sa brodovima...od mene 8/10
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.