Resinstaliraj je i probaj neki drugi crack. Inace u svoje vreme CoD prvi deo je bio naj igra,ovo evo stigo sam do druge misije ( kazu da je kratka igra ) i nisam nesto preterano odusevljen sta vise da znam kakva je ne bi kupovao al eto...
u slucaju cod4 razor 1911 je fuserisao.par puta do sada sam imao prilike da se susretnem sa njegovim izdanjima i funkcionisalo je sve ok ali eto za sve postoji prvi put.
Neispravan je crack kao sto su ti vec i drugi rekli, a da je kratka, nije nego je prekratka. Mozes `ladno da je zavrsis za jedno popodne i to mozda cak i dva puta. Inace meni se licno dopada mada nije nista specijalno. Dobro je sto uopste nije zahtevna kao neke nove igrice a graficki je sasvim solidna mada od brzine pojedinih akcija i ne vidis neke detalje.
:: Neispravan je crack kao sto su ti vec i drugi rekli, a da je kratka, nije nego je prekratka. Mozes `ladno da je zavrsis za jedno popodne i to mozda cak i dva puta. Inace meni se licno dopada mada nije nista specijalno. Dobro je sto uopste nije zahtevna kao neke nove igrice a graficki je sasvim solidna mada od brzine pojedinih akcija i ne vidis neke detalje ::
Znam par ljudi koji su se `prošetali` (ne kažem da si ti takav, već da ima OVAKVIH!) kroz Call Of Duty za par sati, igrajući na najmanjem nivou težine, a da one teže nivoe nisu ni pokušali da probaju. Jedan od takvih je svima punio glavu da je PES 2008 bezveze, `ladna voda, da sve timove razbija, a kad sam, jednom, došao kod njega, izabrao je najslabiji nivo težine, jer ga na jačim svi razbijaju. Ali je važno šta se priča. To zaista ne mogu da shvatim...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.