Konkretno trebaju mi dva kljuca za Stelaris Apokalipsa DLC, a imam kljuceve za
Cities in Motion 2 Magicka 2 Majesty 2 Collection Crusader Kings II Crusader Kings II: The Old Gods DLC Pillars of Eternity Hearts of Iron III Collection Europa Universalis III Complete
Ne znam da li ce neko pristati da se menja za to. Malo je velika razlika u ceni. Ono sto mozes da uradis je da odes na kinguin recimo, registrujes se i stavis kljuceve za prodaju, pa da pare koje si zaradio dodas prilikom checkout-a i time malo spustis cenu.
Vidi i na HRK, ali nisam siguran da li mozes da razmenjujes samo igre koje si od njih kupio ili mozes generalno sve. Ali opet, imas kljuceve za igre koje su matore i kostaju po par dolara, a hoces dve koje kostaju koliko vidim oko 13 dolara po komadu. Nece da ide. :)
:: Konkretno trebaju mi dva kljuca za Stelaris Apokalipsa DLC, a imam kljuceve za :: :: Cities in Motion :: Magicka :: Majesty 2 Collectio :: Crusader Kings I :: Crusader Kings II: The Old Gods DL :: Pillars of Eternit :: Hearts of Iron III Collectio :: Europa Universalis III Complete
Trenutno 2 najpopularnija sajta za razmenu Steam i drugih kljuceva:
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.