Problem - Novi FM08 me izbacuje kad stignem do 5.12.2009
STRANA 1 OD 1
sstefan
Problem - Novi FM08 me izbacuje kad stignem do 5.12.2009
19.11.2007. 22:33
T6585
status: user broj poruka: 18
Igrao sam FM08 i sve je islo lepo(osim vec poznatih bug-ova) dok nisam stigao do kobnog 5.decembra 2009 posle koga me jednostavno izbaci iz igre i prijavi SERIOUS PROBLEM ili tako nekako !!! Posto me prethodno nesto zezao komp mislio sam da je problem do njega, dok mi ortak od koga sam narezao igru nije rekao da i njega izbacuje isto kao i jos neke ljude iz kraja na taj datum. Igru sam samo instalirao, krekovao i igrao bez problema do kobnog datuma. Posto mi se cini da se ovde jos niko nije zalio na slican problem, voleo bih da mi ako neko zna u cemu je stvar sto pre kaze ! Pozdrav
Nisam siguran,ne secam se ali mislim da je i kod mene `koban` isti datum...mislio sam da je nesto do kompa, programa ili ko zna sta brljavi u sistemu ali sad kad vidim da je to cest problem postoji samo 2 uzroka (za koje sam siguran 99 % da su oni)....1) je losa verzija igre 2) mnogo verovatniji uzrok je los crack koji pravi problem, ne bi mi bio prvi put da je los krack i da moram da cekam ispravku cracka.....videcemo
Ja sam do sada naisao na 2 slicna odgovora: 1 je isto da je fush verzija igre a drugi za koji i ja mislim da je verovatniji je da treba da se instalira neki patch ali jos nisam siguran koji i da li resava ovaj problem pa kad saznam nesto vise javljam.
Druze, ja sam 99% siguran da ti je to ili demo verzija igre koja je napravljena da tu izbacuje, a 1% je da je to obicna beta verzija puna bagova. Ja sam fan managera pa sam se do sad od prvog izdanja suocio sa milion problema... PozZ
Ovu verziju koju ja imam...Radi normalno..I kod mene i kod dva druga..Oni su vec na 2011 godini....tako da..... Ne znam shta da ti kazem..losha verzija verovatno..A ja sam ovu svoju medju prvima maznuo sa neta...pa radi...I nema bugove..>Moze da bude 300 cuda.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.