Rado ali nisam je ni sam presao, a ne igram puno, ono casuala.. Plus i burazer treba da je preuzme posle mene, tako da nece skoro.. Cisto sumnjam da ces moci negde da je nabavis free.. :)
Nece je nikad ni biti jer je samo radjeno za Sony. Ucnharted,The last of Us i Horizon Dawn kao i mnogi drugi NIKAD nece biti na PC. Pogledaj igru Detroit koja izlazi Problem se resi kupovinom konzole (naravno ko ima mogucnosti) a te price sta ce mi konzola za par naslova ne pije vodu jer aj da je samo 20 igara pa da razumem(tesko) mnogo ih je vise barem na Sony platformi. Ako imas mogucnosti odigraj Until Dawn po meni jako dobra avantura a cuka ce da ti lupa samo tako
Ja sam je nedavno igrao na Sony2, ne znam tacno koji deo, ako ima vise i uopste nije losa. Skinuo igricu na netu i pokrenuo preko LAN, a moze i sa flesa, mada onda zna da kockaju inroi i videa, jer je 1.1 USB :D
Tako da , Dex, kupi PS2 konzolu za 500 din i igras :) Da je nisam dao, poklonio bih ti je, hehe
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Da, tacno, bilo kome proverenom sa ovog foruma bih uajmio (za dz) konzolu i igru za vikend, no nebitno, to sam ja.
il imas cetvrti deo da uzajmis i neku sklopociju da radi na njoj? :)
@phoboskv Mani coveka, njegovo pravo da ne da, nebitno.
@Mikishon89 Nema za PC, jer ju je radio bukvalno sonijev tim, dakle nece je nikad ni biti kao ni prethodna 3 dela.
@Dejzan Nema 20 igara koje vredi odigrati koje su teske exkluzive, one koje mne interesuju ima ih mozda 5-6 i to je to. Ne kupuje mi se zbog 6 igara + ne mogu da podnesem 30 fps-a.
@JovanZ Kupicu igru, ima je za 55e na KP, iznajmim soni pro na 3-4 dana, vratim soni i prodam igru, druge mi nema...
Kako bre nema na PC-u? Emulator i peglaj. Ja sam makar tako. Grand turizmo 2 i Tvisted metal 4. Cak sam i God of War igrao. I jos par naslova da me prodje nostalgija. Jest da grafika sranje, ali dobro. Ne znam samo da li ima emulator za sony 4 :)
A kako ces da podneses God Of War ? Ajde bre batalite se glupsoti od 30 fps kao da igra secka u 30 fps tako pricate o tom fps... Kako god spremaj opet pare izlazi Read Dead Redemption 2
:: Da, tacno, bilo kome proverenom sa ovog foruma bih uajmio (za dz) konzolu :: i igru za vikend, no nebitno, to sam ja :: :: il imas cetvrti deo da uzajmis i neku sklopociju da radi na njoj? : :: :: @phobosk :: Mani coveka, njegovo pravo da ne da, nebitno :: :: @Mikishon8 :: Nema za PC, jer ju je radio bukvalno sonijev tim, dakle nece je nikad ni biti kao ni prethodna 3 dela :: :: @Dejza :: Nema 20 igara koje vredi odigrati koje su teske exkluzive, one koje mne interesuju ima ih mozda 5-6 i to je to :: Ne kupuje mi se zbog 6 igara + ne mogu da podnesem 30 fps-a :: :: @Jovan :: Kupicu igru, ima je za 55e na KP, iznajmim soni pro na 3-4 dana, :: vratim soni i prodam igru, druge mi nema.. :: :: Cpu: Ryzen 1600x + CM v8 GTS :: GPU:GTX 970 Gigabyte G :: Ram:16 Gb :: SSD: Crucial 500 gb +HDD 500g :: MBO:Asus b350 :: Case:Storm Enforce :: PSU:Corsair 850 :: Keyboard: Natec RX2 :: Mouse: Razer Nag :: Screen: ViewSonic 27 :: ::
ps4 pro ima jacu graficku i veci radni takt za cpu u odnosu na obican ps4, tera igre na 05-55 fps-a na full hd-u, 4k ne ne zanima. ps4 pro cu i da iznajmim.
:: ps4 pro ima jacu graficku i veci radni takt za cpu u odnosu na obican ps4, :: tera igre na 05-55 fps-a na full hd-u, 4k ne ne zanima. :: ps4 pro cu i da iznajmim :: :: Cpu: Ryzen 1600x + CM v8 GTS :: GPU:GTX 970 Gigabyte G :: Ram:16 Gb :: SSD: Crucial 500 gb +HDD 500g :: MBO:Asus b350 :: Case:Storm Enforce :: PSU:Corsair 850 :: Keyboard: Natec RX2 :: Mouse: Razer Nag :: Screen: ViewSonic 27 :: ::
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.