Nece biti probijena,koristi jacu zastitu od Asasina minimum godinu dana nesto kao za Tomb Raider u najboljem slucaju
:: Pa tek je stigla iga, jos ubisoft naslov. Ocekuj da se cek slicno/isto kao i za AC Origins, nekoliko meseci. Ali bice siguro probijena :: :: :: :: Dete Partizana :: :: ::
Procitaj te po netu,imate ljude na Youtube koji komentarisu Dunevo i kako se menja i napreduje.Stvar da bude gora ovu zastitu sto ima Assasin Creed nece se primenjivati vise ikad ni kod jednog izdavaca.A aktuelna zastita debitovala je sa Far Cry 5 . Problem zastite protiv pirata nije nista sto dunevo ubija i sam rad igre.
@ Dexter Licno se ne radujem ,jer znam da dobar deo ljudi nema sredstva za igre.Ali ako sam ja mogo da izdvojim 60 evra za Assasina sa season passom JEDNU igru koju volim mogu i drugi.Problem je sto bi mi sve hteli a da ne platimo.Licno nikad ne bih dao pare za Tomb Raider a znam njih 10 koji su odmah iskesirali a vamo kukaju i pljuju sto TAD Asasin nije krekovan odma... Dakle ili cekati ili platiti nema druge
:: Nego jel to neki ibfoniz prve ruke, argumentovan ako je moguce ili cisto nagadjanje :: :: :: Dete Partizana :: :: ::
Ako si ti mogao ne znaci da mogu i drugi. I ja volim da podrzavam developere ali da krenes od argumenta mogu ja mogu svi, malo je uzorak na kome baziras svoje misljenje mali.
Ili ti igras iskljucivo legalne igre i nikada u zivotu nisi skinuo ni jednog pirata? I isto vazi i za filmove i muziku.
Sto se tice FC - mozda sledece nedelje,mozda za par meseci niko ne zna. Imas na reddit-u cr**kwatch pa tu mozes da pratis napredak. Dok ne stigne imas gomilu drugih naslova. A verovatno ce i da budu neki popusti, kako zvanicno, tako i po sajtovima koji preprodaju kljiceve. E sada od tebe zavisi da li zelis original, ili ces da cekas, a uvek moze da se desi da kupis original i da sledeceg dana razbiju zastitu. Mada mislim da je neki realan period par meseci, iako se Denuvo menja i pored toga fc ima jos jednu zastitu grupe postaju vestije.
Mada potrajace dok pocnu popusti a i igra drzi cenu jer se dobro prodaje.
Tako da, kao i za mnoge druge stvari u zivotu - strpljenje.:)
Ma sta naprica ? Nije ovde poenta sto sam ja kupio original ili ne .Poenta je ili cekas ili kesiras trece nema. .Dok su drugi igrali Tomb raider ja sam cekao i to je to. Dunevo je dugorocno resenje protiv pirata,srecom ne perfektno.
:: Prvo i prvo, sta je `dunevo`? : :: :: Ako si ti mogao ne znaci da mogu i drugi. I ja volim da podrzavam developere ali da krenes od argumenta mogu ja mogu svi, malo je uzorak na kome baziras svoje misljenje mali. :: :: Ili ti igras iskljucivo legalne igre i nikada u zivotu nisi skinuo ni jednog pirata? I isto vazi i za filmove i muziku :: :: Sto se tice FC - mozda sledece nedelje,mozda za par meseci niko ne zna. Imas na reddit-u cr**kwatch pa tu mozes da pratis napredak. Dok ne stigne imas gomilu drugih naslova. A verovatno ce i da budu neki popusti, kako zvanicno, tako i po sajtovima koji preprodaju kljiceve. E sada od tebe zavisi da li zelis original, ili ces da cekas, a uvek moze da se desi da kupis original i da sledeceg dana razbiju zastitu. Mada mislim da je neki realan period par meseci, iako se Denuvo menja i pored toga fc ima jos jednu zastitu grupe postaju vestije :: :: Mada potrajace dok pocnu popusti a i igra drzi cenu jer se dobro prodaje. :: :: Tako da, kao i za mnoge druge stvari u zivotu - strpljenje.:)
Ako ti je glupo onda nemoj igrati sad nego čekaj krek. Ja recimo Metro ne bih kupio ni da je 5€ stvar ukusa. Druga stvar Far Cry 5 ima multi i tonu modova koji će stići Ja preferiram striktno single player igre , multi su bačene pare jer posle godinu dana niko ne igra već prelazi na novu igru, npr Call of Duty i BF serijal.
...neka, bolje skinuti verziju vecu 5GB za 10minuta, nego raspakivati nesto 5sati posle toga... skoro sa svakim repackom od fitgirl sam imao problem, i na staroj i na ovoj sad masini...
Pozz...
:: ...neka, bolje skinuti verziju vecu 5GB za 10minuta, nego raspakivati nesto 5sati posle toga... skoro sa svakim repackom od fitgirl sam imao problem, i na staroj i na ovoj sad masini.. :: :: Pozz.. :: :: __________________________ :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: Intel i7 4790 :: Asus Sabertooth Z97 Mark :: AMD R9 280 :: 4x 4GB DDR3 1.6GH :: 1x 120GB SS :: 1x 750GB SATA I :: 1x 3TB SATA II :: Corsair 750T :: ::
Igrao sam je par sati i moze da se igra ali nije to to...
:: na verziji od 45GB cpy radi save. Ali igrica mi je malo bezveze, smorila me posle 15 minuta. Ne znam kako se vama svidja :: :: :: :: Da li vama radi save :: :: :: :: :: ::
Ja imam problem sto random pukne na desktop kada mu se cefne. Poslednji driveri i sve je up to date. Bem ti igru, a citam kao MOZDA povratak na drivere iz Januara resi problem. LJudi koji su kupili igru po 60$ pizde jer ne mogu da igraju. StrasnO :/
Far Cry kao i svaki do sada. I to je ok, drago mi je sto nisu previse izmisljali rupu na saksiji. Sve lepo optimizovano, sareno, grafika dobra, ides pucas, dobijes po malo price i to je to.
Jos samo da mi stigne na red, mora novi Torment prvo da se predje. :)
Placanje online igara su bacene pare ? Gluplje nesto nisam odavno cuo. Pa jedini razlog zasto treba platiti igru je zbog multy. SP ce da krekuju uvek i nema nikakvu draz, zavrsis i gotovo. A car igranja protiv pravih protivnika nema cenu. Igre koje si naveo igraju se daleko duze od godinu dana. Ja jos uvek igram i dotu,gta V, Ark...sve online igre matore ihaa godina.
6800k | Dark rock pro 3 | Asus x99-A II | 32gb G.Skill Trident Z 3200mhz | Palit 1070 gtx Gamerock | Logitech Z-5500 | Creative Blaster ZxR | Samsung 840 pro 256gb | 2 TB WD black | Evga SuperNOVA 850w G2 | LG 227-BN IPS
Nisu sve igre SP drazi bez, navescu par: Witcher, The Elder Scrolls, AC, GTA, Uncharted, God of War, Horizon Zero Dawn, Last of US, Zelda, Mario O. itd. :D
MP da li su bacene pare zavisi od same igre, za neke jesu za neke nikada nece biti.. A i opet se sve svodi na stvar ukusa.. :D
Deki sutra stize GOD OF WAR Day One, You are NOT prepared!!! :P
Ognjeni jebo te Ark, samo Jurassic World Evolution! :D
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.