Cringe dijalozi, svet deluje mrtvo, fizika smesna, forsiranje fast and furious price, prosli NFS je bio onako, skroz mlak, igrao sam ga kada sam imao origin access, ovaj je korak nazad, muzika skroz prosek, zvuk tu i tamo, Grafika je ok, ali opet ceo svet deluje bas prazno i dosadno.
Instalirao caletu (covek bas voli voznje, igrao NFS od prvog dela) da proba, odusevio se kada je video grafiku i onda obrisao igru kada kada je krenula `prica`.
u proslom NFSu poprilicno, jeste da vecina automobila ne moze da se komplet tjunira, ali trke su mi bile ok, takodje most wanted rimejk(ili kako god) novi mi je bio zabavan, pre njih sam igrao crew isto solidna igra, a ovo sranje treba da se zakopa zaobidje, ni na rasprodaju necu da ga kupim nikad!
Bas ono sto mi je trebalo da ubijem malo vreme,jednostavna arlada,sve je na mestu osim priče koja malo smara,nista komplikovano,voziš i uzivaš.Baš što bi NFS i trebao da bude.Podseca na the Crew.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.