AMD Barton 2800+ Abit NF7 Club3d 6800gt AGP ..... Igra odmah pukne ako prekinem INTRO, Ako iskuliram moze da se prodje kao Trening..... Ali kad treba da krene 1 nivo...... puca
:: :: Daj konfiguraciju, ako je CPU AMD mozda ima resenj :: ::
Nije do cracka.Moj drug i ja smo instalirali sa istog dvd-a.Meni radi savrseno (2160,2 gb,8800gts), dok kod njega bude Dont Send (Athlon 2000+,1 gb, 9550...)
:: AMD Barton 2800 :: Abit NF :: Club3d 6800gt AG :: .... :: Igra odmah pukne ako prekinem INTRO :: Ako iskuliram moze da se prodje kao Trening.... :: Ali kad treba da krene 1 nivo...... puc :: :: :: :: :: :: Daj konfiguraciju, ako je CPU AMD mozda ima resenj :: :: :: ::
amd x2 timing.nesto tu treba da instaliras tako nesto...
...nisam zano da Barton ima dva jezgra!?! Ljudi on ima stari procesor deklarisan kao 2800+, ne verujem da igra moze da se progura tek tako na toj masini!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.