U jbt, ovo izgleda sjajno. Nisam ni čuo da izlazi ovo. Tnx! Samo što jako podseća na stari Prey i vidi se uticaj H.R. Giger-a ali nema veze, bitno je da valja i da je sveCko a naše. :) Neki delovi mi malo liče na Doom i Jericho. Nadam se da će finalni proizvod proći zapaženo i napolju. Uglavnom ja kupujem igru kakva god bila.
To Hellion sranje nije ni zavrseno. Puno bagova i nece je nikad ni zavrsiti jer su im povukli founding. Znam te govnare i kolike milione su bili dobili dok su se oni sprdali i trosili pare mesto da rade na igri i iskoriste sansu. A mogla je biti top igra.
tipicna Srpska govna
6800k | Dark rock pro 3 | Asus x99-A II | 32gb G.Skill Trident Z 3200mhz | Palit 1070 gtx Gamerock | Logitech Z-5500 | Creative Blaster ZxR | Samsung 840 pro 256gb | 2 TB WD black | Evga SuperNOVA 850w G2 | LG 227-BN IPS
:: To Hellion sranje nije ni zavrseno. Puno bagova i nece je nikad ni zavrsiti jer su im povukli founding. Znam te govnare i kolike milione su bili dobili dok su se oni sprdali i trosili pare mesto da rade na igri i iskoriste sansu. A mogla je biti top igra :: :: tipicna Srpska govna
`Rolling a boulder up a hill in space simulator.` ahahahhahahah :D
Ne bih rekao da ih znaš uopšte, samo lupaš gluposti. Nisu nikakve milione dobili, niti im je povučen funding. Imali su ograničen budžet od investitora nakon čega se održavaju prodajom igre.
Zašto širiš dezinformacije? Zbog čega su govnari?
:: To Hellion sranje nije ni zavrseno. Puno bagova i nece je nikad ni zavrsiti jer su im povukli founding. Znam te govnare i kolike milione su bili dobili dok su se oni sprdali i trosili pare mesto da rade na igri i iskoriste sansu. A mogla je biti top igra :: :: tipicna Srpska govn :: :: 6800k | Dark rock pro 3 | Asus x99-A II | 32gb G.Skill Trident Z 3200mhz | Palit 1070 gtx Gamerock | Logitech Z-5500 | Creative Blaster ZxR | Samsung 840 pro 256gb | 2 TB WD black | Evga SuperNOVA 850w G2 | LG 227-BN IPS :: ::
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.