Dakle, ja sam vec 100x sherovao razne igre proverenim clanovima ovog foruma, i opet cu naravno, ako se bilo kome igra nesto sa mog steam i ostalih naloga.
Za neupucene mozete da ovlastite nekome da moze da ima pristup vasim igrama (NE NALOGU) i ne mogu dve osobe u isto vreme da igraju istu igru.
Da se ne bi piskaralo na 100 raznih tema mislio sam da ovo bude jedna tema gde ce neko da dodje i lepo pita ljudi da li neko ima original tu i tu igru za sher.
Imaš na COREPACK sajtu,na njihovom forumu ako si registrovan i imas vise od 25 komentara mozes da se prijavis da ti oni odrade bajpas igre,svakog dana čini mi se po desetak članova dobije igru...
Sad bas guglam nema asasin bez uplay-a, dakle ako neko hoce da kad odigra igru udeli svoj account, barem za mene znate da nema brige. A ako se neko tripuje za password/kradju i slicno nek ga unese licno kod mene uz pivce (ja castim) ili team vjuver, pa pivce stigne postom.
Javite se ovde ili na Steam pa kad vidim onda cu da sherujem :) Nema nesto mnogo igara, kad budem imao para kupicu jos nekoliko igara koje mi trebaju da imam uvek :)
:: Ja cu da sherujem za novac, nedeljno 5e po igri.. I ovako ne igram nesto puno, taman rokajte offline sta hocete. : :: :: Lagane PC igre!https://goo.gl/nReEin :: ::
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.