Grafika je MOCNA. ``Pogled iz prvog lica``, takodje. Zvuk, takodje. To ce reci: kompletna ``war battle`` atmosfera je tu. Dakle, to je za one koji ZNAJU kako je ``tamo`` i traze dozivljaj tipa ``as if they`re really there``. Nije za one koji nisu sluzili vojni rok, ucestvovali (barem) u manevrima, pucali bojevom municijom, spavali u blatu i bljuzgi, kopali rovove u zaledjenoj zemlji...
:: Grafika je MOCNA. ``Pogled iz prvog lica``, takodje. Zvuk, takodje. To ce reci: kompletna ``war battle`` atmosfera je tu. Dakle, to je za one koji ZNAJU kako je ``tamo`` i traze dozivljaj tipa ``as if they`re really there``. Nije za one koji nisu sluzili vojni rok, ucestvovali (barem) u manevrima, pucali bojevom municijom, spavali u blatu i bljuzgi, kopali rovove u zaledjenoj zemlji.. :: :: ::
RivaTuner veli: angazovana video memorija=5,9GB (od 6GB, na karti GTX 1060)!!! Angazovana snaga GPU-a=98%. Auuuu! Sve na max-u (u okviru 1080p, full screen mode). Pa, koliko onda guta na 4K, b0g te mazoooo?! Fps VRLO stabilan (ujednacen)=60-65 (monitor refresh freq je 65Hz, forsirano sa 60 native, pomocu drajvera).
Hladjenje karte je PHENOMENALNO - temperatura ne ide preko 70*C (rad ventilatora rucno podesen preko Rive).
Nema sta da se doda na vase komentare, jako jako lepa grafika, dobar ocesaj kada sam uzeo garand zajsta deluje bas fino i izgleda odlicna podloga za MP.
E sad sto mi je kompjuter krs pa je neigrivo na 10% od ukupne rezolucije to je druga prica :)
Tesko ide na q6600 kloknut na 3.2Ghz / 8GB RAM/ GTX650 1GBDDR5
Usko grlo CPU i Video RAM onda posle i GPU procesor al dobro ce da menjamo...
Ona DELUXE verzija dolazi sa Kineskim menijem ali ima dodatak koji se skine i izbrise kineski i onda je ok...
Bira se ruski ili engl. meni, NEMA zombija (za sta nisam ni zainteresovan - samo campaign me zanima). Auuu, zamalo da se zayebem kada sam, pocetkom godine, menjao kartu (imao sam 770 sa 2GB). Malo je falilo da uzmem 1050 Ti, sa 4GB (dobavljac iz Madjarske je nesto bio odugovlacio sa nabavkom itd.)... Govorili su mi tada, neki ``okoreli igraci``, iz komsiluka: ``sta ce ti 6GB memorije za 1920x1080, koja igra ce ti traziti toliko...?`` Eve im ga na`...
@Antimaterijal: garand, kao i druge puce dobro su uradjene jos u COD2 - od izgleda do zveketa ispadajucih caura itd. itd.. Ali, kompletan utisak, kretanje, prostornost zvuka, ``mehanika-fizika``, sve je to osetno unapredjeno.
skinuto sa par..s 42gb Cracked-koncept i kad sam pokrenuo meni je na kineskom :( onda sam potrazio I nasao English.Files-koncept i skinuo dodatnih 2.5gb ... i sad je ok. ( Inace simplified_chinese folder se brise i dodaje English.Files-koncept)
Kao sto napisah u drugom javljanju, ovde: NIJE za svakog. Oni koji ljube iskljucivo fantastiku, sa mnostvom natprirodnih stvorenja, robota, ``magija koje se bacaju na protivnika``, ovu igru ce zaobici vec posle vidjenog trejlera. Medjutim, ljudi koji su se odusevljavali Battlefield-ima (kec, 1942, dvojka...), MOH serijalom i prvim COD-ovima, bice odusevljeni.
Skoro pa da je remaster dvojke. Nije losa igra, ali kada ista fransiza obradjuje istu temu po drugi put (Dan D), vidi se da im ponestaje ideja. Lepo izgleda, lepo zvuci, ok je sam gameplay, ali nema `ono` sto me tera da nastavim da igram.
MP i Zombie mod radi preko tunngle/hamachi ili nekog slicnog softwarea, potrebno je skinuti fix, potrazite na revolt.group a cini mi se da postoji i dodatak za fitgirl repack koji sadrzi sve potrebno...
Pozz...
Sranje od igre izbriso sam je nakom 5 min pocetnog proamerickog proseravanja o vaznosti iskrcavanja u Normadiju i ostali gluposti...mozda je igra kao igra dobra ali jebala ih vise normandija koju je branilo par stotina vojnika Nemacke armije i to verovatno vecina pijana...
Nije to za nezna srdasca slatkih malih zekana (oni se useru i od zvuka vazdusne puske)...
Official report glasi: Commanders
United States – Dwight D. Eisenhower, Omar Bradley The United Kingdom – Bernard Law Montgomery, Trafford Leigh-Mallory, Arthur Tedder, Miles Dempsey, Bertram Ramsay Germany – Erwin Rommel, Gerd von Rundstedt, Friedrich Dollmann
Casualties:
Numbers represent total killed, wounded, missing or captured United States – 6,603 (1,465 killed) United Kingdom – 2,700 Canada – 1,074 (359 killed)
daj link na mejl gde si kupio igru, ocu i ja e sad nadam se da ce moci moja grafika bar da je potera na medium, posto sam presao i imam sve COD sem svemirskih koji su njesra... hvala CPU:Phenom II X4 955 @3.2 MB:Gigabyte 790 XD4 RAM: 2 X 4GB Mushkin DDR3@1600 HDD: 2x250 RAID 0 + 2X500 RAID 1 + 1TB BACKUP VGA: ATI RADEON HD 5850 1GB CASE: CHAMBRO SPIDER POWER: 750 CORSAIR TRUE POWER :)
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.