Najnoviji ★Popularni Fidžet Spiner★ je došao na market i njegova svrha je da vas oslobodi stresa i zabavi. Ako ste čuli za ovu kul igračku, ali niste imali priliku da je kupite - i ne morate, jer smo je mi pripremili za vas, i nećete čak morati ni da potrošite novac da biste je koristili! Fidžet spineri su vrlo popularni u poslednje vreme, i ne postoji osoba koja nije poželela da se igra sa jednim. Pogodni su za ljude svih godina i zahvaljujući njima ćete moći da ubijete dosadu i izazovete sebe. Ova neverovatna aplikacija će vam brzo postati omiljena i nećete moći da prestanete da je koristite, zato požurite i skinite besplatno ★Popularni Fidžet Spiner★ što brže možete, i pogledajte šta nudi.
Karakteristike:
- Mogućnost da dizajnirate izgled vašeg fidžet spinera - Kul grafika aplikacije
Najnovija ★Popularni Fidžet Spiner★ aplikacija je dostupna na Google Play Store™-u. Nađite je ovde: https://goo.gl/G9nNb2
sto napadate decka, bas lepo troluje sa krajnje inspirativnim temama jos ako lord i wlada ulete bice seksa, a haa, ha, ha, haaaaaaa
Thumbs Up .)
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Mislim da se o zenskoj osobi radi, ako su tacni podaci sa jednog foruma :D Tako da, podrzite mladu damu, molicu lepo :) Ja da imam tel kako Bog zapoveda, sve bih to install, ali na Android 2xx malo morgen :D Jos malo pa necu moci ni da zovem s njim, hehhe
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: sto napadate decka, bas lepo troluje sa krajnje inspirativnim temam :: jos ako lord i wlada ulete bice seksa, a haa, ha, ha, haaaaaa :: :: Thumbs Up . :: :: `The aim of public education is not to spread enlightement at all. It i :: simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level :: to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.` :: ::
ma jok rokni ti to u Nox ili KoPlayer i da te vidi Bog
pa da, da treba podrzati (narocito) mlade dame
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.