Gare ti si decko malo skrenuo, ja sam skinuo sa Partisa i probao igru, radi sve kako treba, ali sama igra je njesra, tako da sam je obrisao, ne mogu da se zamaram.. :D
:: Gare ti si decko malo skrenuo, ja sam skinuo sa Partisa i probao igru, radi sve kako treba, ali sama igra je njesra, tako da sam je obrisao, ne mogu da se zamaram.. : :: :: Lagane PC igre!https://goo.gl/nReEin :: ::
Meni je igra prosek kao i svaki Dirt, iako sam ih puno voleo, prethodne delove.. Sada experti kazu da je igra veoma losa, a i recenzije na steamu to pokazuju. Skini, igraj se, svakom ce leci drugacije..
Isprobao sam je odigrao jedno 30% prve R2 grupe rally, ok igra dobra, laganica je u odnosu na Dirt Rally, povecao sam nivo tezine i opet sam ih pobedjivao, upravljanje kolima kao u predhodnim Dirt 2 3 igrama, zabavna....nasao sam i problem sa igrom, kada su ukljuceni `mirrors` i pada kisa na stazi igra crashuje i zamrzava mi ceo racunar XD morao sam da iskljucim i sada radi xD
Takodje su debilno napravili ne mozes da pokrenes novi save game a da ti se ne obrise prosli, zajebao sam se i kliknu na new save game i mislio sma da ce da mi ostane stari ono mi sve obrisalo, sad moram opet da prelazim sve otpocetka -_-
:: ja nevidim nikakvu veliku razliku i dalje mi je dirt 3 vrh :: :: T.S.A.R. Nuclear fire power :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=jn0EviOBWp :: :: :: ::
I dalje je dobra kao i prosli i ima poboljsanja u odnosu na predhodne delove.
Igra je duga u pm,igram klasicni Reli nedelju dana i tek sam presao nekih 75-80% tog takmicenja,a gde je Reli Cross,Land Rush i Clasic takmicenje,ima da igram selo leto covece. :)
Ima dosta ponajvljana staza ili kombinacija istih,ali to je valjda normalno,jedino to mi smeta.
U svakom slucaju vredi probati.
i5 2320 3.0MHz Gigabyte GA-Z77M-D3H DDR3 8 GB Kingston Xyper 1600 Powrecolor R9 270 TuboDuo Cooler Master 332 Elite Logitech X-230 Philips 22` LC Power 650W Green Power V2.3
Tonce igra posle mesec dana nema 200 online igraca.Nema sanse da se skupi minimum 4 igraca za `Sweaty`.10 sati sam izgubio cekajuci da zavrsim stim i da brisem govno s`kompa.
Jbg,i da su delili besplatno ko zna dal bi bilo nekog Online,ocigledno jos jedna mana :)
i5 2320 3.0MHz Gigabyte GA-Z77M-D3H DDR3 8 GB Kingston Xyper 1600 Powrecolor R9 270 TuboDuo Cooler Master 332 Elite Logitech X-230 Philips 22` LC Power 650W Green Power V2.3
:: Tonce igra posle mesec dana nema 200 online igraca.Nema sanse da se skupi minimum 4 igraca za `Sweaty`.10 sati sam izgubio cekajuci da zavrsim stim i da brisem govno s`kompa :: :: :: Hero 8,6700K,H-100,Predator 16GB,390X,Nitro 850,HyperX 120GB,U7,7C :: :: ::
Ali Grid 2.GridAutosoprt,Drt Rally sve puno ima meceva da biras .Ovo katastrofa.Presao sam igru ,fali mi jos jedan achievement za 100%,ali nije to onaj stari Dirt.Sve isto ,staze se samo ponavljaju i tako u krug.Svidjaju mi se staze u Spaniji ovo ostalo bas lose.Jedini plus je sto igra radi od prvog dana bez ikakvih problema.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.