Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Call of duty 4
STRANA 1 OD 1
Ognjeni Call of duty 4 13.11.2007. 01:19 T6484

status: user
broj poruka: 4518

Morao sam da otvorim temu za ovu igru...Kakav Crysis(odlicna je igra da neko ne pomisli ) u odnosu na call of duty 4.Grafika je apsolutno nerealna,fenomenalna prica,atmosfera, igrivost,tezina, filmski osecaj..ma na skali od 1-10 dajem joj 256.Izmedju grafike crysisa i cod 4 glasam za cod 4, em je lepsa, em su programeri pokazali nemcima kako se optimizuje igra(sramota za Crysis).Onaj ko nije probao neka obavezno odigra ovu igru , uzivancija .)

ajd uzdravlje :)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
marko981 Xtra 13.11.2007. 01:37 #32871

broj poruka: 19
Apsolutno se slazem sa tobom.Da budem iskren odusevljen sam Demo-om koji sam igrao za sada.Ono sto sam hteo da te pitam je sledece.Da nemas mozda nekim slucajem sledece arhive ako si skidao sa net-a igru.Taman kada sam poskidao maltene celu igru zadnjih par linkova sa rapidshare-a su izbrisani i nigde ne mogu da nadjem nikakav aktivan mirror,a necu da se pomirim sa cinjenicom da moram opet da skidam sve iznova.

Call_of_Duty_R__4_-_nirvana_Warfare.part65
Call_of_Duty_R__4_-_nirvana_Warfare.part66
Call_of_Duty_R__4_-_nirvana_Warfare.part67
Call_of_Duty_R__4_-_nirvana_Warfare.part68
Call_of_Duty_R__4_-_nirvana_Warfare.part69

Pozdrav,
Marko
Ognjeni ... 13.11.2007. 01:42 #32873

ne , nazalost...ja sam skidao 6-7 fajlova ne secam se tacno po 950 mb tako da ti to ne znaci sad.Mali savet, nikad ne skidas neke velike stvari sa takvih `top lista` sajtova....uclanis se free na neki od foruma( javi se na mail ako ne znas) i odatle skidas...upravo zbog takvih problema....izbrisu 1 od 100 linkova i sta ces onda ?Umesto da skidas sve opet, zamolis nekog na forumu da uploduje taj fajl i voila :)....Jos jednom,igra je zakon, najbolja igra ove godine definitivno( posle toga lost planet i bioshock )

OCz re 13.11.2007. 10:12 #32880

broj poruka: 2900
CoD4 radi extra bas je dobro optimizovan i grafika na oko super izgleda ali Crysis na max je prava stvarnost on ima mnogo bolju grafiku samo sto je uzasno optimizovan za ovo vreme.
Inace za CoD4 sve pohvale.
andrejnp CoD 4 vs Crysis 13.11.2007. 11:22 #32882

broj poruka: 486

Cod 4 extra odradjena grafika perfectan takodje i Crysis ali mislim da nece moci svako da uziva u max detaljima u Crysis jer prezahtevna!!!!!!!!!!

urosk Ovo je neverovatno 13.11.2007. 12:44 #32889

broj poruka: 462
Bas sam juce hteo da otvorim temu o ovoj neverovatnoj igri ali nisam stigao od silnog uzitka! Igirca je vrh, ovako nesto nisam ocekivao, stvarno je jos jednom postavio nove standarde u igrackom svetu!!! Ja mislim da ce trebati najmanje godinu dana da neka druga igra uspe da napravi ovakvu atmosferu, ovo je ludilo! Nije u pitanju samo grafika i lepota, vec i atmosfera, muzika, upravljanje, sve to u paketu! Nisam video crysis cekam da izadje za koji dan, ali cisto sumnjam da moze ovako da odusevi! Eto na primer stalker ima dobru grafiku ali ne moze ni da prismrdi cod4 jer je atmosfera po meni 0. Sve u sve kad bi igrica malo duze trajala bilo bi jos bolje ali sta da se radi, sve sto je slatko izgleda traje kratko!!!

io62s ... 13.11.2007. 13:30 #32893

broj poruka: 371
Slazem se :)
COD4 rules! ....kakav Crysis! .)

markopvict Re: ... 13.11.2007. 14:19 #32894

broj poruka: 4515
Ajde svirachi..................Verujem da crysis ne mozes ni da pokrenes, a tek da odigras igru na max detaljima..... a vec sudis!
Cod 4 svaka cast...ali ne mozete reci da Crysis ne valja.
Setite se da Far Cry, sada vec matora igra ima mnogo bolju grafiku od pola mnogo novijih igara.....a sta je tek tada bilo!
Crysis verujem da jos niko nije uspeo da pokrene u Ultra Higih prema tome....

:: Slazem se :)
:: COD4 rules! ....kakav Crysis! .
::
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
andrejnp Da CoD 4!!! 13.11.2007. 14:22 #32895

broj poruka: 486

IGRICA JE SAVRSENSTVO!!!!!!!!
Ognjeni .... 13.11.2007. 14:36 #32897

Presao sam je sinoc i sad cepam Crysis...Crysis je odlicna igra, dugo sam je cekao ali posle COD 4 , utisak je blago receno MLAK, neuporedivo kvalitetniji COD 4
io62s Re: Re: ... 13.11.2007. 14:49 #32898

broj poruka: 371
:: Ajde svirachi..................Verujem da crysis ne mozes ni da pokrenes, a tek da odigras igru na max detaljima..... a vec sudis
:: Cod 4 svaka cast...ali ne mozete reci da Crysis ne valja
:: Setite se da Far Cry, sada vec matora igra ima mnogo bolju grafiku od pola mnogo novijih igara.....a sta je tek tada bilo
:: Crysis verujem da jos niko nije uspeo da pokrene u Ultra Higih prema tome...
Kvalitet igre ne cini grafika...A i gde sam ja to rekao da igram crysis na max detaljima?!! Odigrao sam demo i zanimljivije mi je bilo da kosim palme puskom nego da igram dalje, posto je dosadna....
...pitanje za vas koji igrate cod, jel i vama dozvoljava podesavanje detalja samo do normal,ili ja imam neku izbagovanu verziju...

Ognjeni Re: Re: Re: ... 13.11.2007. 15:11 #32899

:: :: Ajde svirachi..................Verujem da crysis ne mozes ni da pokrenes, a tek da odigras igru na max detaljima..... a vec sudis
:: :: Cod 4 svaka cast...ali ne mozete reci da Crysis ne valja
:: :: Setite se da Far Cry, sada vec matora igra ima mnogo bolju grafiku od pola mnogo novijih igara.....a sta je tek tada bilo
:: :: Crysis verujem da jos niko nije uspeo da pokrene u Ultra Higih prema tome...
:: ::
:: Kvalitet igre ne cini grafika...A i gde sam ja to rekao da igram crysis na max detaljima?!! Odigrao sam demo i zanimljivije mi je bilo da kosim palme puskom nego da igram dalje, posto je dosadna...
:: ...pitanje za vas koji igrate cod, jel i vama dozvoljava podesavanje detalja samo do normal,ili ja imam neku izbagovanu verziju..

sve je u redu ne brini, to su osnovna podesavanja, klikni ispod na podesavanja textura, i tu nasviras sve na ultra pa da vidis :)

Crysis sucks
rremic shmrc..shmrc... 13.11.2007. 15:26 #32901

broj poruka: 60
Ja ovu igricu trazim vec 20 dana (nemam mogucnost da je skinem sa neta) i svo vreme mislim da `nema to kod nas`... Da li neko zna gde mogu da nabavim ovu igricu !?!??!

blackwolf Extra 13.11.2007. 15:33 #32904

broj poruka: 1504
Igra je odlična nisam je mnogo prešao ali onaj deo kad brod tone je fantastičan
Black Wolf

DaSickSyst re 13.11.2007. 15:37 #32905

broj poruka: 2909
Sta ustvari trazi COD4 od hradvera?
Danas sam je video u gradu pa bi kupio bratu on se pali na drugi svetski rat.
Jel moze da je pogura Intel D820(2.8GHz),2x1GB,6600GT 256MB...

DaSickSystem

Ognjeni Re: re 13.11.2007. 16:02 #32908

:: Sta ustvari trazi COD4 od hradvera
:: Danas sam je video u gradu pa bi kupio bratu on se pali na drugi svetski rat
:: Jel moze da je pogura Intel D820(2.8GHz),2x1GB,6600GT 256MB..
:: DaSickSyste

Mocice da vozi lepo igru, odlicno je optimizovan endzin, a grafika je rame uz rame sa crysisom (ako ne i bolja ) kad je nasviras do kraja.

p.s. radnja vise nije 2 S.R. sad je fiktivna prica, moderno doba sve u svemu 10 + za COD 4
DaSickSyst Re: Re: re 13.11.2007. 16:16 #32910

broj poruka: 2909
:: :: Sta ustvari trazi COD4 od hradvera
:: :: Danas sam je video u gradu pa bi kupio bratu on se pali na drugi svetski rat
:: :: Jel moze da je pogura Intel D820(2.8GHz),2x1GB,6600GT 256MB..
:: :: DaSickSyste
:: Mocice da vozi lepo igru, odlicno je optimizovan endzin, a grafika je rame uz rame sa crysisom (ako ne i bolja ) kad je nasviras do kraja
Super idem odmah da uzmem.Hvala Ognjeni.Pozdrav.
:: p.s. radnja vise nije 2 S.R. sad je fiktivna prica, moderno doba sve u svemu 10 + za COD 4
?E?

DaSickSystem
Ognjeni Re: Re: Re: re 13.11.2007. 16:28 #32911

:: :: :: Sta ustvari trazi COD4 od hradvera
:: :: :: Danas sam je video u gradu pa bi kupio bratu on se pali na drugi svetski rat
:: :: :: Jel moze da je pogura Intel D820(2.8GHz),2x1GB,6600GT 256MB..
:: :: ::
:: :: :: DaSickSyste
:: :: Mocice da vozi lepo igru, odlicno je optimizovan endzin, a grafika je rame uz rame sa crysisom (ako ne i bolja ) kad je nasviras do kraja
:: Super idem odmah da uzmem.Hvala Ognjeni.Pozdrav
:: :: p.s. radnja vise nije 2 S.R. sad je fiktivna prica, moderno doba sve u svemu 10 + za COD 4
:: ?E
:: DaSickSyste

hehee...rekoh..radnja igre vise nije 2-gi svetski rat( ALELUJA,HVALA BOGU vise, na vrh su mi kkk ..kofera sa 2 S.R :) .Da ti ne otkrivam , videces....Blago tvom burazu, pitam se koliko je original

markopvict Re: Re: Re: Re: re 13.11.2007. 18:50 #32913

broj poruka: 4515
Pirat 100 din dvd!
XEXEXE isto kao i pes2008............... e to je tako neoptimizovano sranje!
Moram da vas upozorim, meni sece na 1024x768 ( ne moz da se stavi veca rezolucija ) Medium detalji ..... A imam 6800gt..........sta reci?
A pritom izgleda losije od prethodnog dela 5x!

PES 2008 = ultra shit

:: :: :: :: Sta ustvari trazi COD4 od hradvera
:: :: :: :: Danas sam je video u gradu pa bi kupio bratu on se pali na drugi svetski rat
:: :: :: :: Jel moze da je pogura Intel D820(2.8GHz),2x1GB,6600GT 256MB..
:: :: :: ::
:: :: :: :: DaSickSyste
:: :: :: Mocice da vozi lepo igru, odlicno je optimizovan endzin, a grafika je rame uz rame sa crysisom (ako ne i bolja ) kad je nasviras do kraja
:: :: Super idem odmah da uzmem.Hvala Ognjeni.Pozdrav
:: :: :: p.s. radnja vise nije 2 S.R. sad je fiktivna prica, moderno doba sve u svemu 10 + za COD 4
:: :: ?E
:: :: DaSickSyste
:: hehee...rekoh..radnja igre vise nije 2-gi svetski rat( ALELUJA,HVALA BOGU vise, na vrh su mi kkk ..kofera sa 2 S.R :) .Da ti ne otkrivam , videces....Blago tvom burazu, pitam se koliko je original
:: ajd uzdravlje :)
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ognjeni Re: Re: Re: Re: Re: re 13.11.2007. 19:23 #32915

:: Pirat 100 din dvd
:: XEXEXE isto kao i pes2008............... e to je tako neoptimizovano sranje
:: Moram da vas upozorim, meni sece na 1024x768 ( ne moz da se stavi veca rezolucija ) Medium detalji ..... A imam 6800gt..........sta reci
:: A pritom izgleda losije od prethodnog dela 5x
1:: PES 2008 = ultra shi
:: :: :: :: :: Sta ustvari trazi COD4 od hradvera
:: :: :: :: :: Danas sam je video u gradu pa bi kupio bratu on se pali na drugi svetski rat
:: :: :: :: :: Jel moze da je pogura Intel D820(2.8GHz),2x1GB,6600GT 256MB..
:: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: DaSickSyste
:: :: :: :: Mocice da vozi lepo igru, odlicno je optimizovan endzin, a grafika je rame uz rame sa crysisom (ako ne i bolja ) kad je nasviras do kraja
:: :: :: Super idem odmah da uzmem.Hvala Ognjeni.Pozdrav
:: :: :: :: p.s. radnja vise nije 2 S.R. sad je fiktivna prica, moderno doba sve u svemu 10 + za COD 4
:: :: :: ?E
:: :: :: DaSickSyste
:: :: hehee...rekoh..radnja igre vise nije 2-gi svetski rat( ALELUJA,HVALA BOGU vise, na vrh su mi kkk ..kofera sa 2 S.R :) .Da ti ne otkrivam , videces....Blago tvom burazu, pitam se koliko je original
:: :: ajd uzdravlje :

1) PES 2008 je extremno dobra igra i najbolja simulacija fudbala koja postoji, zao mi je sto jos ima fifa fanova, zao mi je sto se muce sa tim krsem i kazu da uzivaju.

2) kupis 8800 ultru, celerona 1.7 i 256 mb rama i sve da leti na max ? Hocu reci, pitanje je sta imas od ostalih komponenti, ne moze biti samo jedna ok i ocekivati od nje, nije sve u grafickoj...CPU+GPU+RAM= dobre perfomanse
NastyB Re: Re: Re: Re: Re: re 13.11.2007. 19:24 #32916

broj poruka: 729
:: Pirat 100 din dvd
:: XEXEXE isto kao i pes2008............... e to je tako neoptimizovano sranje
:: Moram da vas upozorim, meni sece na 1024x768 ( ne moz da se stavi veca rezolucija ) Medium detalji ..... A imam 6800gt..........sta reci
:: A pritom izgleda losije od prethodnog dela 5x
:: PES 2008 = ultra shi

Vidiš, neki imaju lošije mašine od tebe, pa mogu da teraju i PES2008 i CoD4 bez seckanja u nekom razumnom nivou detalja, a jedina je razlika što imaju mozga...
ljuki ,,, 13.11.2007. 20:17 #32920

broj poruka: 324
Igra je stvarno ludilo ali ne radi mi bas najbolje 1024x768 normal fps se krece od 15 do 40
p4 3.6ghz
1gb ddr
7300gt 128mb 128.bit

murakami Shader3? 16.11.2007. 11:36 #33181

broj poruka: 198
Hajde brzo znalci jel joj je neophodan shader 3 ili moze 2 ??????
Bolje ziveti tisucu godina kao milijunas nego tijedan dana kao bijednik...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs