Igra mi deluje odlicno, gledao sam gomilu review-a jos pre nego sto se pojavila, i ako nekad kupim ps4 pro bice svakako zbog nje i jos nekih koje bih da odigram.
Ali, kada su konzole u pitanju, trenutno nova Zelda za Nintendo rusi sve pred sobom. Mnogi je ocenjuju kao remek delo, za cistu desetku.
:: Igra mi deluje odlicno, gledao sam gomilu review-a jos pre nego sto se pojavila, i ako nekad kupim ps4 pro bice svakako zbog nje i jos nekih koje bih da odigram :: :: Ali, kada su konzole u pitanju, trenutno nova Zelda za Nintendo rusi sve pred sobom. Mnogi je ocenjuju kao remek delo, za cistu desetku :: :: https://forum.benchmark.rs/attachment.php?attachmentid=223549&d=148846380 :: :: i7 6700K + Noctua NH-D1 :: GTX980ti Gigabyte G :: MSI Z170A Krait Gamin :: Kingston 16GB DDR4 @3000MHz Savag :: Dell U2515H + LG D2343 3 :: Samsung PM961 M.2 250GB + WD(3TB+1TB :: Thermaltake Urban S71 + CM V85 :: X-Fi Titanium+Z-5500 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.