Meni je prvi deo bio odlican, mesavina asasina i arkhama u lotr svetu. Ovo ce mi legne ki dupe na nosu kad izidje.
Jedino sto mi je jako smetalo je uzasno primitivna i osiromasena prazna grafika/vizuelni dozivljaj otvorenih prostranstva, dok su naselja/gradovi/utvrdjenja izgledala jako detaljno i lepo.
ali nisam ocekivao da je izbacen i trailer vec :D VRH igrica je bila, zamerka je ono govno od boss battle na kraju sa pretiskanjem dugmica -.- to da promene i extra ima da bude!!
Nisam neki preveliki fan, ali mi ok je taj univerzum, mada Shadow of Mordor... Sta znam, sam pocetak igre je ok a posle toga... meh, nekako genericki. Prica je malo mrsava. Mislim, sama mehanika igre je ok, koliko sam mogao da vidim, ali nekako nije mi legla. Pokusao sam da tri puta igram sa razmacima od par meseci i nista. Isti osecaj.
Kaze mi prijatelj koji je isto nije voleo da posle nekoliko sati igra postane bas zanimljiva. Ali opet, ne igra mi se na silu da bih stigao do tog dobrog dela.
Mozda mi se vise dopadne nastavak, samo da bude malo... fokusiraniji. :)
Shadow of Mordor nije los, meni je bio jako zabavan ali jeste prica malo mrsava i postaje sve genericki, cak i kasnije. I smorili su sa onim boss-ovima, a single kampanja se zavrsi jako brzo. Ostanu ti samo sporedne misije tako da treba prvo raditi sporedne i jacati lik.
Ja sam igrao verziju sa ona 3 DLC-a. Teksture nisu lose uopste posto ima u sebi ugradjene HD i tada vuce bas dosta rama. Ja sam je cak dodatno uposlio kroz DSR tako da je delovalo sasvim solidno.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.