Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Problem Total war Attila i Win 10
STRANA 1 OD 1
varangian Problem Total war Attila i Win 10 30.12.2016. 21:57 T64369

status: user
broj poruka: 143
Juce instaliram narodni Win 10, jer me izneverio stari i ne tako dobri Win 7, ali sam se na njemu bar naigrao :(

Instaliram zatim pomenutu igru, narodnu verziju naravno, iskljucim win defender i krekujem, AV jos nisam ni instalirao, i steam, pokrenem steam i probam da pokrenem Attilu i.... nista.... nada... niente... zero... nulaaa....

Izguglam da moze biti neki verify cache na steamu, prijavim se ubacim Attilu u library, ne daje mi tu opciju uopste... nastavljam sa guglanjem ali

Ako se neko susreo sa navedenim problemom i ima malo vremena pred praznike, ako moze da mi pomogne, bio bih mu veoma zahvalan, stao sam na pola osvajanja a sad kad imam vremena da igram nemam igru :)

p.s. Nisam izbrisao stari folder sa sacuvanim igrama ali to cu i sad da probam... a ne radi mi ni Hearts of iron IV kad smo vec kod problema...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
varangian Reseno 31.12.2016. 11:37 #628715

status: user
broj poruka: 143
Instalirao direktx, net framework itd i proradilo :)

Hvala svima na pregledima i interesovanju.

Veliki pozzz i srecni praznici

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs