Posto je nemoguce igrati na ovoj mapi,ako nisi 125lvl u compendiumu,a ja to ne mogu da dosegnem...googlao sam kako je moguce igrati se na ovoj mapi,uz beki hack ili slicno :).I verovali ili nemuspelo mi je!Skinuo kao neki update i uba ga u steam..i mapa sljaka kao da sam 125 lvl(extra je,prelepa i pregledna).Esada,muci me nesto drugo? Da li mogu nekako da me provale i banuju mi nalog ili nesto tome slicno?Ako provale nekako da imam tu mapu na kvarnjaka?Ja je trenutno igram na nekom 5 nalogu(za svaki slucaj).Jel probao neko ovu zajebanciuju..jel moze da se najebe? :D pozz
Moj drugar je na kvarnjaka tako igrao Rocket League i nisu ga banovali, posle nekog vremena su patchovalo propust i to je to.
Moje licno misljenje je da se njemu posrecilo i da ga zbog toga nisu banovali i da generalno Steam banuje za takve stvari i posle se pravi lud, u poslednje vreme im je customer support uzasan i sve je gori i gori, tako da se ja licno u njihovu pomoc ne bih uzdao vide nikad ukoliko dodje do problema.
Igram ga na drugom acc(probno),ali sam mislio da predjem na glavni acc,ali nisam siguran kako bi se zavrsilo sve to,dal mogu nekako da provale?Kad igram na glavnom acc nemam tu mapu,a kad igram na onom drugom imam je(a ubacen mi je u steam).Valjda zato sto sam bio ulogovan na taj drugi kad sam to ubacio?Opikacu jos malo na tom drugom acc,ali mislim da nemam mu** da probam na glavnom acc :D..sad posle ove konstatacije :D.Hvala
Padali su VAC banovi na Doti za mnogo manje stvari.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Posto je nemoguce igrati na ovoj mapi,ako nisi 125lvl u compendiumu,a ja to ne mogu da dosegnem...googlao sam kako je moguce igrati se na ovoj mapi,uz beki hack ili slicno :).I verovali ili nemuspelo mi je!Skinuo kao neki update i uba ga u steam..i mapa sljaka kao da sam 125 lvl(extra je,prelepa i pregledna).Esada,muci me nesto drugo :: Da li mogu nekako da me provale i banuju mi nalog ili nesto tome slicno?Ako provale nekako da imam tu mapu na kvarnjaka?Ja je trenutno igram na nekom 5 nalogu(za svaki slucaj).Jel probao neko ovu zajebanciuju..jel moze da se najebe? :D poz :: ::
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.