Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
GTA V
STRANA 1 OD 1
djape7777 GTA V 07.12.2016. 14:21 T64292

status: user
broj poruka: 925

po recima prijatelja radio i sada trazi kod kada mu se kod unese pise da se isti vec koristi ?
nisam jedino shvatio da li je legalno kupljen ili je sa lekicem?
Ima li resenje neko?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
cojka032 RE GTA V 07.12.2016. 21:52 #627600

broj poruka: 297
Ako mu je trazio kljuc i ako mu izbaci da je vec koriscen onda moze da se pozdravi sa akauntom jer mu je banovan acc ( voreovatno je usao sa nekim modom u onlajn deo igre pa je popio ban samo neka moli boga da je temp ).
Do duse postoji i druga mogucnost sto mu trazi kljuc ako je igru kupio onl u nekoj od gomile prodavnica tipa G2A i sl mora njih da kontaktira za novi ljkuc jer je tat dodat na crnu listu tj povucene su pare na karticu od org kupca ili ga je neko prevario pa mu je dao kradeni kljuc.
Sve u svemu ako je legalna kopija neka kontaktira suport pa neka mu oni kazu zasto nemoze da udje u igru i ako ispadne da je do kljuca mora da kontaktira prodavaca da uzme drugi. ( mada i meni se desavalo da mi trazi kljuc i ako sam preorderovao na official strani to im je bug koji hara RockStarom odavno i neka proba da se uloguje za par dana )
Ako je u pitanju lecena varijanta neka skine ponovo lek pa nek proba.

Windows Hardware update
Windows has detected that you have moved your mouse.
Please restart your computer

djape7777 Re: ... 09.12.2016. 06:12 #627664

broj poruka: 925

Legalno kupljen u Gigatronu, lik je ladno zaboravio username i pass a pri registraciji upisao mail *@email.com.
Registrovao sam ga pod novim username i pass , odatle pisao podrsci i naveo gde je kupljena igra i kada se prvi put registrovo pa sad sta mu bog da...
ladno je za tu igru i legalan Win X mogao da uzme ssd....
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs