Ne bas pre si imao zezanja sa krekom nekim vremenskim zonama i raznim verzijama ovo sad radi ko sat.
:: ...odavnin :: :: __________________________ :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: Intel i7 4790 :: Asus Sabertooth Z97 Mark :: AMD R9 280 :: 4x 4GB DDR3 1.6GH :: 1x 120GB SS :: 1x 750GB SATA I :: 1x 3TB SATA II :: Corsair 750T :: ::
Druze sve to sto si naveo je masu ljudi oteralo ukljucujuci i mene sad kao i uvek copy paste i cao zdravo.Nema razno raznih verzija ipak smo navikli po sablonu :D
:: Kakve vremenske zone? To je sredjeno u v2 v3. Jedino sto nije radilo je prolog, to si mogao na yt da pogledas, sve ostalo bez ikakvih bagova :: :: Fc primal me je pozitivno iznenadio, stvarno dobra igra, iako sam mislio da ce biti shit.
I radi kao zmaj igra na mojoj masini u 1920 rezoluciji i ucitavanje na SSD bas brzo. Narodna varijanta sa poslednjim patch-om 1.10. Dokaz da sve igre mogu dobro da rade, a kao sto rece kolega pre mene i dosta lepo izgleda.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.