Instalirao sam igricu i imam problem sa zvukom, kao da mi nesto krci non-stop i uopste se ne cuje komentator. Potom sam instalirao patch 1.10 i opet isto, zvuk ide preko integrisane zvucne, i ne pravi problem sa drugim softverom. Hvala unapred
I kod mene se isto desava, cini mi se da je neki bug u igrici ili ne kompatibilnost sa zvucnom karticom! Verovatno i ti imas soundmax zvuk na ploci! A reci mi kako si instalirao patch za pes posto meni nece, kaze nemoze da nadje neki .msi file! Jer treba da bude ubacen disk tokom instalaije ili moram da instaliram igru u sistemsku particiju?!
:: I kod mene se isto desava, cini mi se da je neki bug u igrici ili ne kompatibilnost sa zvucnom karticom! Verovatno i ti imas soundmax zvuk na ploci! A reci mi kako si instalirao patch za pes posto meni nece, kaze nemoze da nadje neki .msi file! Jer treba da bude ubacen disk tokom instalaije ili moram da instaliram igru u sistemsku particiju? ::
U pitanju je, verovatno, stariji drajver, pošto mnogi sa buđavim integrušama nemaju te probleme. A što se tiče patch-a, prvo moraš sa DVD-a da vratiš originalni .exe fajl, onda izvršiš patch, pa na internetu nađeš `narodni` .exe fajl za verziju 1.1 i onda ga metneš tamo gde treba, inače nema vajde od pačevanja...
ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers. American Grafitti
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.