Izvini,nije mi namera da odma,prvi odvedem temu u off,samo sam hteo da te pitam..kako da mi pokazuje temp procesora u riva tuneru,ako tebi na slici?!Trazio sam,ali ja to ne mogu da namestim? Inace,GWENT je meni bila jako interesantna kartaska igra u Witcheru :).Ali na zalost,nisam uspeo da nabacim neki poseban skill,nekako sam je igrao sa moranjem,cak sam i quest odradio,da sakupim one spilove :).Ali me nije dugo drzalo jbg :(. Sta je potrebno za Online?Ja imam original Witcher 3,ako je to jedan od uslova?Stvarno nisam pratio,to desavanje?
Imam jedan kljuc ze betu, poklonicu je nekome kome ce da znaci, ko voli gvent i ko ce generalno da igra, a ne da upali mozda jednom u dve nedelje, u principu nekome ko ce da se obraduje :)
Javite se ljudi, ako vas bude vise ce izvucemo nekoga na random.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.