Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
RED ALERT 2 I YURIS REVENGE NA WINDOWS 10 ???
STRANA 1 OD 1
kobe RED ALERT 2 I YURIS REVENGE NA WINDOWS 10 ??? 02.11.2016. 10:12 T64142

status: user
broj poruka: 427

Pozdrav svima na forumu i obozavaocima ove igre, da li je neko uspeo da pokrene ovu igru na windows 10 ??? A ako jeste da li neko moze da me uputu i pomogne kako jer sam gledao neke tutorijale na youtube ali i dalje mi ne ide bas najbolje. Odnosno dobijam crni ekran ima muzike nema slike ...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
moondoggie link 02.11.2016. 12:22 #625983

status: user
broj poruka: 111
http://patrikkopac.blogspot.co.at/2015/09/c-red-alert-2-yuris-revenge-windows.html

To je jedino uputstvo koje je meni radilo. Do win 8.1 je postojao takozvani launcher `yuri resolution.exe` koji je terao igru da radi u window modu u full rezoluciji monitora, ali sa win 10 to vise ne radi.

uradi sve kako pise na linku gore, clean install, redom download i podesavanja i mora da radi (meni radi na w10 anni x64)

poz :)

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs