Pozdrav svima zanima me sta moze da bude sa kompom ako mi u IDLE rezimu jedan od Core-ova pokazu 100 i nije uvek isti nego se menja nekad je 5 -ca nekad 8-mo jezgro i tako seta ...Da li mi neka aplikacija cepa proc i kako da proverim koja ? I jos nesto a to je da svaki put kad upalim komp menja mi rezoluciju automatski na 1024 odnosno kada upalim komp vec je ta rezolucija ? I onda sam vratim na 1920 , sta moze da bude ?
U njemu imas opciju da stisnes na grafikon procesora i da u tom grafikonu imas svako jezgro pojedinacno i kad prevuces misa preko, mozes da vidis koji proces zauzima ukoliko se na glavnom spisku pojavljuje vise procesa veceg zauzeca.
uTorrent , mozda kopa. Ako imas Epic Scale deinstaliraj.
SOKI JEBO TE KUPON VISE! :D
:: :: :: Pozdrav svima zanima me sta moze da bude sa kompom ako mi u IDLE rezimu jedan od Core-ova pokazu 100 i nije uvek isti nego se menja nekad je 5 -ca nekad 8-mo jezgro i tako seta ...Da li mi neka aplikacija cepa proc i kako da proverim koja ? I jos nesto a to je da svaki put kad upalim komp menja mi rezoluciju automatski na 1024 odnosno kada upalim komp vec je ta rezolucija ? I onda sam vratim na 1920 , sta moze da bude ?
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.