Al` su brrrzi. Ja taman DL-ovao da se zagrejem za weekend MP nolifing :)
5820k @ 4.5ghz Custom loop 360 rad + 3x NB Eloop | D5 pump Asus x99-S | EK Asus X99 Monoblock Asus R9 280X Dc2T 4x4gb Avexir Core Red 3200mhz CL15 Samsung 840 EVO 256gb 1TB WD Black | 2TB WD SE | 2TB WD RE Seasonic 760w XP2 Platin
Eh, sad je izasla i proper verzija od RLD. _____________________________ P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/SoundBlaster ZX/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 WiFi gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO
:: Eh, sad je izasla i proper verzija od RLD :: ____________________________ :: P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/SoundBlaster ZX/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 WiFi gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO :: ::
E bas to, uzeo sam da probam juce kako izgleda, dok se okrenuh proslo 3 sata igranja :D
Deluje dobro za sad igra, ono sto mi se ne svidja je da nisam vido da ima timova kao u civ 5, anmacije su super, grafika ok, malo vise cartonish ali dobro nije preterano...dobra igra ako ne nadjem neke bagove od mene 8/10
A da i ona promena sa karticama za pojacanje je zanimljiva ali videcu koliko ce biti korisna
Igra je odlicna, grafika totalno nebitna...jos jedan problem sto sam primetio jedino da je AI opet retardiran, odjednom objavljuje rat i radi neracionalne poteze...znaci nekim patchom to da srede ako moze i to je u principu to...sledece sto ce biti a su modovi...igra ima odlicnu podrsku za modove, tako kazu.
:: Znao sam da ce da useru jednu tako dobru igru.. :: Nakon Beynd Earth su primenili istu sugavu i meni licno ogavnu grafiku.. :: :: Mozda je ispod haube dobra ALI mi je na oko odbojna.. :: :: BNW je keva za ovu secernu vodicu.. :: :: Citat: :: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!` :: ::
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.